21 Mart 2007

sevgili doğu ve optiom için :))

doğu senin formatı biraz değiştirim ne dersin :))


blog dünyasına adımımı atmamı sağlıyan canım dostum hatta ötesi ECE ; iş yerime gelip işe başlaman.. kader yazıcak ya, yan masama oturman..birbirimize ancak bu kadar benzeyebiliriz..bu kadar çok eğlenebiliriz..artık gülmelerimizden tüm çalışanların dikkatini çeker olmuştuk.. hayatımın en eğlenceli en güzel günlerini yaşadım seninle güzel arkadaşım..ruhunda yüzün gibi çok güzel..iyi ki varsın canım benim..

Ece iki blogla tanıştırdı beni birisi sevgili Arayanlar Bulamaz, diğeri ise Canım Handan :)
Arayanlar bulamaz ( ufuk ilter ) sayfasını incelediğinizde mükemmel yazılarını ve de çok duygulu romantik sevgi dolu bir insan olduğunu anlıyacaksınız.. şuan blog yazılarına her nekadar devam etmesede mutlaka yazılarını okumalısınız.. sevgili ufuk hayatın boyunca mutluluk seninle olsun...

Canım Handan senin yazılarını okumak bana zevk veriyor..o kadar çok eğleniyorum ve o kadar çok dinleniyorum ki..huzur bulduğum tek blogsun buna emin ol.. Sen mükemmel bir anne mükemmel bir yazarsın..iyi ki varsın :)))

Sevgili Çilekli Pastam :) senin adın o kadar çok değişti ki :) hatırlamıyorum isimlerini :P nerdeyse tanışmamız 1 yılı doldurdu..bu bir yıl boyunca bana nerdeyse her konuda destek oldun..çok eğlendik yazılarımızda :)) sen benim enerji kaynağımsın bunu biliyorsun di mi :) seni çok seviyorum bızdık :)

Canım Nilüfer :) seninle ilk tanışmamızı çilek sağlamıştı..ben blogu kapatmıştım sen de gelip hadi hadi aç blogunu diyordun :) o zamanlar seni tanımasamda çok mutlu oluyordum bu yorumları yapmana:) sonra çilek ile msn de konuşurken seninle tanıştırdı beni ve dostluğumuzun ilk adımlarını attık seninle :)) şimdi ise aileden birisin bunu biliyorsun :)) iyi ve kötü günlerimde destek olduğun için bana çok ama çok teşekkür ederim..sen bana sanalda olsa, gerçek dostluk her şekilde sahip olunuru öğrettin.. seni çok seviyorum nilü :))


Sevgili Beyaz Piyano :) canım canım arkadaşım şuan askerdesin Allah seninle ve tüm askerlerimizin yanında ve yardımcısı olsun..Sen tanıdığım en mükemmel insanlardan birisin..bu kadar mı iyi olabilir bir insan ayrıca bu kadar mı komik olabilir.. Kayhan ile birlikte olduğun zamanlar bizi gülmekten öldürüyordunuz :) siz mükemmel bir ikilisiniz..

Kayhanovic :P yazıları ile bazen diklenen bazen dünyanın en romantik insanı olurken birden haylaz çocuğa dönüşen canım arkadaşım :) mutlaka sayfasına bakın derim :))

Sevgili Optiomm canımm birtanem, nasıl bir insansın!!!.. çok iyisin çook hemde..eşine zor rastlanır birisin.. yazıların aslında senin birer yansıman..içten, sıcacık, duygusal, hüzünlü, yaramaz bazen asi :) bazen küçk bir çocuk :)) sen dünyanın en tatlı insanısın canım canım dostum :)))) iyi ki seni tanımışım :))))


Sevgili Cemal :) bloguna mutlaka bakılmalı.. yazmış olduğu şiirlerin bir eşine başka yerde rastlayamazsınız.. yumuşak kalpli canım arkadaşım insanlara insan oldukları için değer veren ve üzüntüleri ile üzülen mutluluklarında sevinen insan, iyi ki seni tanımışım eğer seni tanımamış olsaydım eminim çok şey kaybetmiş olucaktım :) senden çok şey öğrendim iyi ki varsın canım benim :))


Sevgili Fz :) canım adaşım birtanem çok tatlısın sen ya :) yazılarında kah üzülüyorum kah gülmekten gözümden yaş akıyor :) seni tanımaktan o kadar mutluyum ki iyi ki varsın :)

Sevgili Vecihe :) çok güzel blogun var burdan itiraf etmek istiyorum :D hala nasıl yorumların altına cevap yazıyorsun öğrenmiş değilim çok merak ediyorum emin olabilirsin :D

Sevgili Yağmur Damlası :)) canımmm benimmm seni çok seviyorum tontikimmm benimmm :)) şeker parem benim yazıların mükemmel her yazında bir ders çıkarıyorum..melek ablam benimm :)) varya yanaklarını şöyle sıkmak istiyorum :)) ayy kanım kaynadı birden :)))

Sevgili Gökhan ; canım arkadaşım yazılarını okuyan seni tanır zaten..mükemmel hikaye ve şiir yazan kişi.. ama burda sana sesleniyorum birgünde iyi bitsin yazıların :P yahu damardan giriyorsun olaya (müslüm baba gibi oldu :P ) ağlıyasım geliyor yahu :D

Sevgili Tılsım :)) canımm benimm yeni blogun süpper olmuş mutaka herkes bakmalı..yazıların süpper :) sen mükemmelsin geriye zehra ne desin :)))) öperim seni şeker ;)

Sevgili Doğu :)) kısa bir süre önce tanışmış olsakta sanki çok önceden tanışıyormuş gibi sıcaklık hissettiriyorsun.. yazılarında çok şeyler öğrendim.. tam bir kitap kurdusun :D şiir yazmak istersen ki arada bir ilham geliyor çok güzel yazıyorsun :) söyle ilhamına herzaman gelsin :)) okumaktan zevk alıyorum çünki :))


Sevgili Gamze :)) canımm canımmm bıcırığım :) çook tatlısın sen başka bir şey demiyorum.. çok saf ve temiz birisin bu sayfana ve güzel yazılarına okadar güzel yansıyor ki :)) canımmm benimm çoook mutlu ol hayatın boyunca :))

Canım arkadaşım Umar, Sen dıştan nasıl gözüküyorsun nasıl yorumluyorlar seni bilemem ama benim gözümde sen çok iyi kalpli, merhametli, zeki ve bir o kadar da sevgi dolusun :) herşey gönlünce olsun canım arkadaşım :))

Sevgili Cenk Ünal ; mutlaka yazılarına bakılmalı, mutlaka okunmalı :) ne de olsa blog üstadı :D

Sevgili xprodoksit :) blogunda ne ararsan var :))) mutlaka bakılması gereken bir site tavsiye ederim :)))

Sevgili Güloş :)) yaptığın yemekler ile iştahım kabarsada midem gruldasada :D tok karnına senin bloga bakılmasını yüksek şiddette tavsiye ediyorum :) aç karnına olunca tepki yapıyor midem :))) canım benim öperim seni :))

Sevgili Annelog :) mutalaka bakılması gereken bir blog :) Bir annenin sıcaklığı bloguna ancak bu şekilde yansıyabilir :) canımm annelogcum birtanesin sen :))


Sevgili Yusee :)) canım arkadaşım mutlaka bloguna bakılmalı mutlaka okunmalı :)) benden söylemesi ;)



blogu olmasada yorumları ile beni bırakmasada pis cansu :)) deli şey seni seviyorumm... ... sevgili ashkar canım benimm blogu olupta pis cansu gibi kapatan diğer ufaklık arkadaşım :))) gerek yorumların gerek tatlı sohbetinle cansu gibi beni yanlız bırakmıyan canım arkadaşım benim :))
ve de Mehmet abicim blogun olmasada yorumlarında yapmış olduğun katılımlarında dolayı ve de o güzel şiirlerinden dolayı sana teşekkür ederim :)

blogumdaki tüm arkadaşlarımın ayrı bir değeri ve okunulması gereken mükemmel yazıları var...

herkese sevgilerimi sunarım..

25 yorum:

Adsız dedi ki...

Hayırlı Günler

İSTİKLAL MARŞI
Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak,
O benim milletimin yıldızıdır parlayacak,
O benimdir o benim,milletimindir ancak...
..............
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım,
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım.
Kükremiş sel gibiyim bendimi çiğner aşarım,
Yırtarım dağları enginlere sığmaz,taşarım.
................................
Arkadaş yurduma alçakları uğratma sakın
Siper et gövdeni,sürsün bu hayasızca akın.
Doğacaktır sana vadettiği günler Hak'kın,
Kim bilir belki yarın,belki yarından da yakın.
...............................
Bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı,
Sen şehit oğlusun incitme,yazıktır atanı
Verme dünyaları alsan da bu cennet vatanı.
.................................
Bu vesileyle 10 kıta halinde yazılan İstiklal Marşımızın şairi merhum Mehmet Akif ERSOY'u ve de tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz
Allah bir daha Milletimize istiklal marşı yazdırtmasın diye dua ve temenni ediyorum
..................................
Teşeşkürlerinize bilmukabele teşekkür eder;
Daha nice sağlık ve saadet dolu gün ve yarınlar dilerim
Sevgiyle kalınız...

Adsız dedi ki...

GÜL
Bugün ben şâhımı gördüm
Çeşmi cemâli güldür gül
Gül olanın aslı güldür
Peygamberin nesli gül

Kurusu gül, yaşı güldür
Toprağı gül, taşı güldür
Girdim şahın bahçesine,
Cümlesi aşı güldür gül

Asmasında gül dalları,
Kovanında gül balları
Ağacında gül hâlleri,
Servi pınarı güldür gül

Arkı akar çarkı döner,
Gülden değirmeni döver
Yine gülden gül öğütür,
Bendi ırmağı güldür gül

Gülden terâzi yaparlar,
Gül ile gülü tartarlar
Gül alırlar gül satarlar,
Çarşı pazarı güldür gül

Açıl gel ey gonca gülüm,
Ağlatma şeydâ bülbülün
Bu inleyen garib dilin,
Âh-u efgânı güldür gül

Gel hâ gel ha gül Nesîmi,
Geldi yine gül mevsimi
Bu feryad bülbül sesimi
Sesi feryâdı güldür gül.

Nesîmi

Adsız dedi ki...

Canııııııııııııııım seni çok seviyorum, birtanem . tanışalı bir seneyi geçiyor ve biz çok farklı bir dostluk oluşturduk, seni çok seviyorum ben canımsın sen canım.

Adım çok değişti, kaç sayfa kapattım. kafam çok karıştı, bazen gülmekten, kayhan, piyanos ve nilü ile karnımız ağrıdı, bazen ağlaştık karşılıklı, bazen de başka şeyler konuştuk onlar aramızda :P

çok çok başka yerin var benim için seni seviyorum birtaneeeeeeeeeeeem

Adsız dedi ki...

Merhaba Zehra Hanım;

Oyunun kurallarını ben koymadım :D Keyfiniz bilir dicem ama zaten keyfiniz bilmiş. İyi de olmuş. Zaten "mim"lenenin üç kişiyi birden mimlemesi büyük karışıklıklara yol açabiliyor :D Irmak Hanım (misal) vurmadı direk öldürdü. Siz gülümsediniz. Kaan Bey (İrtica) eleştirdi inceden :D Elinize sağlık ne diyeyim :D Aynı şekilde sizde uzun süredir tanışıklık havasını veriyorsunuz. Mesela Irmak Hanım'dan öğretmeninmiş gibi korkuyom :D Tabi bu abartı oldu :D Bu aralar yüklendim yine birkaç mısra serpsem kağıda iyi gelir belki :D

İyi günler, Allah'a (c.c) emanet olun...

Nilüfer dedi ki...

Az sonra Kayhan gelir yorum bırakır,o gelmeden hemen ben yorumumu yazıp gideyim :-)

Seni tanımak çok güzel kardeşim,Çileğe teşekkür etmem gerekiyor,onun sayesinde seni tanıdım.Hayatın boyunca gülen yüzün hiç solmasın,gözlerindeki o ışığı,sesindeki o sıcaklığı sürekli yayman dileğiyle.Çokkkkkkk mutlu ol.Seni çok seviyorum :-)

Not : Kayhana benden önce yorum yazma dedim heh heh heh

Adsız dedi ki...

kemanın sesi uzaktan hoş gelirmiş vesselam. kime diklendim ben:P teşekkür ediyorum güzel sözlerin için ve beni unutmadığın için.

Handan dedi ki...

Canım Zehra, teşekkür ederim. Sen de iyi ki varsın. Şu an hâlâ yazıyorsam seni tehditlerinin de etkisi yok değil hani :D

Günaydın. Çok güzel bir güne açılsın sabahın.

Zehra dedi ki...

günaydınn herkese :)

sevgili mehmet abicim duanız için kocaman aminn..Allah rahmet eğlesin bu vatan için kanını akıtmış tüm insanlara.. mehmet abicim şiir çook güzeldi..ellerinize sağlık bizmle paylaştığınız için teşekkür ederiz..
saygılarımla..


canımmmmmm çileğimm birtanem bende seni çok seviyorum Allah bu dostluğumuzu bozmasın bızdıkım :)) seninde benim yanımda çook başka yerin var :))


valla doğu haklısın keyfime göre yazdım :P ya ben eleştiremem fazla insaları kırılmalarından korkarım açıkçası :) hoş bloglarda eleştiricek bişi bulamıyorum ki :) herkes o an ki duygu ve düşüncelerini yazıyor bir nevi günlük diyelim..yazım kurallarına uymadın yok sayfan çok koyu :P beni ilgilendirmez ki blogger nasıl rahat ediyorsa kendini nasıl mutlu ediyorsa öyle yazmalı :)) bak mesela bana :D yazıyorum Allah muhafaza yazım kuralları diye birşey yok Allah'a emanet yazılar :D demek şiirler yazılmış hemen sayfaya da dökülsün o zaman ;)


canımmm nilüfer ben seni daha çook seviyorum seninde o güzel yüzün hep gülsün :) hep ama hep mutlu ol canımmm kardeşim benimm :))))


kayhan ne demek o seni hatırlayıp yazma falan :) gelmiim yanına yahu sen unutulacak insan mısın :P bu nasıl söz ama :)))


canımm handan canımsınn sen seni çok seviyorum :) sen hep yaz olur mu yazıların mutluluk veriyor :))
not: tehtidler hala geçerli bak sesimi kayda alır mail atarım :D:D:D:D ona göre hehehehehehe öperim seni kocamann :))

Gulos dedi ki...

Zehracım ,
güzel yorumun için teşekkür ederim.Çok iyi niyetlisin :)) .Tok karnına bloguma , aç karnınada evime beklerim :) .
Sevgilerimle.

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

teşekkür ederim.

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

umarı unutmuşun :)

Adsız dedi ki...

şımarırım
şımarırım
:=)

Zehra dedi ki...

canımm güloş çok incesin :) seve seve ziyaretine gelirim :)) canım benim öperim seni kocaman :))


aa gökhannn haklısınn :(( hemen ekliim :( umarı nasıl unuturum bennn :((


şımar şımar :) yaramaz çocuk seni :D

Adsız dedi ki...

acanim benim.. seni seviyorum diyip piss delii gıcık manyak.. hepsini yedirmişsin bana .. :)))
bend e snei çok seviyorum yavrum.. hem biliyorsun kii :D
bi de ashkara cansu gibi cansu gibi diyip durmuşsun.. bilmeyen bizi ikiz sanar.. halbuki benim ikizim can :P hem halbuki biz birbirimize hiç benzemiyorz.. göz var nizam var kuzum.. ashkarin saçi kısa benimki uzun :P :)))
canmsin
öpüyorm
(affet ben hala orda takili kaldim)
baş baş canim benm
pisim benim
manyagım benim :))
cns

Handan dedi ki...

Günaydın Zehraaa...

Adsız dedi ki...

aaa bu listede ben de varım çook mutşu oldum hele ki güzel iltifatların için sağol bitanem ben de seni tanıdığım için çok mutluyum özlemle...

---OPTiO--- dedi ki...

bitanem benim..canim beni nasil mutlu ettin bi bilsen..bi de utandim...hem dünyanin en güzel en tatli insani sensin..bunu sakin unutma..sen benim biricik melegimsin...yeryüzünde bi melek var dedigim tek kisisin ...canimsin sen yaa..bitanecik dostum..bicirigim...kuzumsun sen.....seni cok ama cok seviyorum..iyi ki varsin bitanem iyi ki varsin...kocaman kocaman öpüyorum seni..dünyanin tüm mutluluklari seninle olsun..herseyin en güzeli seninle olsun...canimsin,,,

blacklebron dedi ki...

vaaayy .. (:
eywallah (:

Zehra dedi ki...

canımm cansu seni sefiyorum enerji kaynağı :) bıcırık şey :)) öperim seni kocaman :))
yok sen benzemezsin ashkara çünkü sen çook güzel bir kızsın :)))


canım handan günaydın :))

zehracımm sen benim canımsın birtanem benimm güzel bir hafta sonu dilerim sna :))


optiom canımmm o senin kalbinin güzelliğinin yansıması bunu biliyorsun :)) sen melek olmasan karşındakilerin iyi niyetini göremezsin ki :) senin yansıman :)) öperim seni canım benimm kocaman öperim hemde :))

lebron :) eyvallahh :))

tılsım dedi ki...

Zehramm canım benim...Çok çok mutlu oldum =).Canım arkadaşım güzel sözlerin için teşekkür ederim o senin kalbinin güzelliği ;)Seni seviyorum canım =)
Öptüm kocaman kocaman

Zehra dedi ki...

BENDE SENİ SEFİYORUM FISTIK ;)

mz_Stranger dedi ki...

Ben yokum yaa :'(((

Gamzeli dedi ki...

teşekkür ederim canım, o senin kendi saf ve temizliğin...Öpüyorum seni kocaman...

cenkunal dedi ki...

Teşekkür ederim Zehra Hanım,beni bloglar üstadı seçmişsiniz yine!
:-)
Bugünler pek uğrayamıyorum buralara.
Yeni gördüm ismimi.
Bu gidişle ziyaretçi sayımı sizin de katkınızla iyice artıracağım galiba?
:-)

Adsız dedi ki...

Ay canım benim şimdi okudum ben daha burayı :( Ben hastayken yazmış olmalısın ancak dikkatimi çekti.Sorduğuna cevap vereyim yanlız sizin blogger dünyasıyla bizim wordpress farklı ben yorumlar kısmına girip sizin yorumları düzenleyerek hemen yorumlarınızın içine cevap yazıyorum.Bloggerda nasıldır onu bilmiyorum canım benim.Çok öperim..Ayrıca bloğun güzelliği sizlerin tatlı bakışlarınıza bağlı..