05 Şubat 2007

KABUL ET KALBİM

Bakışlarım öyle boş ki, artık hissetmiyorum hiçbir şeyi...

Sanki tüm duygularım, gözlerimdeki tüm ışık yok olmuş ve bir daha hiççıkarılamayacak kadar derinlere gömülmüş gibi. Nerede hata yaptım bilmiyorum. Zaten kurumuş olan hangi dala nasıl da bastım?

Daha önce beni mutlu ettiğini düşündüğüm her şey yok oldu sanki. Neydiler ya dakimdiler bilmiyorum ama artık yoklar...

Ümitlenme her telefon çalışında.. Koşma kapılara her adım sesinde.. Senin sandığın yıldız artık yok yerinde..Kabul et kalbim, kabul et kalbim..Ah kalbim biz ayrıldık...

"Aşk"... Tarifini bile yapamazken öyle olabildiğimizi ya da olabileceğimizi iddia ediyoruz, ne garip değil mi? Kocaman bir soru işaretinden ibaret olan hayatımızı bu ne idüğü belirsiz şeyin ardından koşmakla geçiriyoruz hep.Yakalayınca ne oluyor peki? Bir anlık bir huzura kavuşuyoruz ve yine bir anda o huzuru kaybediyoruz...

Kovalamaca; o basit ve bizi hayatın ne kadar kötü yanı olursa olsun yinede yaşamaya değer olduğunu düşündüren yakalamaca oyunu en baştan ve yine yenidenbaşlıyor...

İçimde bir şeyler kopuyor, paramparça oluyorum. Aynı parçalar yeniden kopup bir daha parçalanıyor, sonu yokmuş gibi, garip bir yap-boz oyunu bu...

Gitti giden dönmeyecek,Kabul et kalbim..Asla seni sevmeyecek,Hayat ne zalim...

Bağırmak istiyorum, haykırmak istiyorum ama kelimeler boğazıma düğümleniyor ve susuyorum... Susup sabrediyorum ve üstelik korkum daha da büyüyor... Aslında ummadığım bir yerde, ummadığım bir anda patlamaktan korkuyorum... Düşünüyorumda; sayılarını hatırlamadığım kadar çok olan "keşke"lerime bir yenisini daha eklemekten ve geri dönüşü olmayan bir yola girmekten korkuyorum aslında...

O yanmadı senin kadar..Feryat etsen neye yarar..Ya sen dur sonsuza kadar ya kabul et...Kabul et kalbim, kabul et kalbim...Ah kalbim biz ayrıldık...

Diğer yandan da; hayat kısa, bağır çağır, boşalt içini diyorum kendi kendime.
Sonra da bu kısacık hayatı daha da çekilmez hale getirebileceğimi düşünüyorum.Çelişkiye düşüp yine susuyorum. Kendi içime haykırmaya devam ediyorum kimsenin duymadığından emin bir halde.


Gözyaşlarımı içime akıtıyorum ve biliyorum ki kimse görmüyor, göremiyor... Ve"Sessiz Çığlığıma" ses vereceğin "o" günü bekliyorum...

yazan: bilinmiyor..

31 yorum:

Adsız dedi ki...

:( o bilinmeyen yazara nasıl acıdım... mutluluk anlarından mutsuzluk anlarını çıkarırsak kimbilir eksi bilmem kaç milyon eder sonuç öyle değil mi? en iyisi aşık olmamak hiç ama gel de söz dinlet di mi?

Adsız dedi ki...

Aynına + 1 diyorum..Çok güzel yazı..Kim yazdı acaba?Öptüm seni bebekim kojaman

Adsız dedi ki...

zehrammm.. canim benmm :)
ben de önümü göremiyorum o yüzden hep bir kaç adim geriye bakiyorm.. önümü görebilsem sanki geçmişe bakmayi birakilecegimi hissediyorum..

ama gelecege karşi hevesim de yok.. seni anliyorum yavrum ama agacin tepesine varicam derken kuru dallara basılır hep.. hep bi dengeni kaybediceksin ama bir yerlere tutunacaksin düşmeyeceksin.
Ve aşk.. onu açma ;)
ama şunu diyim aşk başka bedenlerde de can bulabilir.. inan sadece :)

ah kalbimz biz ayrildik... off ya zehra :( sen benim canimsin pisss.. canimsinn cannn :) çok seviyorum piss seni :D yavrum benm..
kocman öpüyorm bi de sıkı sıkı sariliyorum sana :)
baş baş delüüü:D

cns

Gamzeli dedi ki...

Canım benim, nasılsın?
İyi haftalar, öpüm seni...hemde çokkkkk

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

ay sonuna kadar "eyvah dedim bu tatlı kız çok zor durumda".:(
Neyse alıntı imiş.

Aşık Veysel demiş ki:
kavuşamazsın aşk olur.:(

senin kedin varmııış. baksana benim paticikler sayfama.:))

---OPTiO--- dedi ki...

sessiz cigligima ses verecegin o günü bekliyorum demis sonunda..yine umutla....
bence ask , kaybolup giden sadece acitan bisey..mutlulugu sadece gözlerinde hissetiren...düsündükce cildirtan bisey...
bende öyle anlamsizim ki bu günlerde...hersey boyy bomboss...

sen hic bi zaman bosluga düsme..ve hicbizamn üzülme bitanem....seni kocaman ama kocaman cok öpüyorum..renklerin en güzelisin..hep öyle kal...canim benimm....biybiyy

Zehra dedi ki...

zehracım aşk laftan anlar mı :D sen kendi kalbine söz geçirebiliyor musun :D valla benim ki biraz dinniyor ama çok nadir zamanlarda :))

vecihee canımm valla kim yazmış bilmem ama dertli bir arkadaş yazmış belli :D baya bir dertli :) Allah yardımcısı olsun :)) ben daha kojamann öperim :)))

kıs delüü cansuu ben yazmadım bu yazıyı yine yannış annadın sen kesin :D delü cansuum benümm :)) sana kızıyorum bazen neden önüne bakmıyorsun..bir şekilde geçmişinden kurtulmalısın..kurtulmazsan hayatı yaşıyamazsın..neden geleceğe karşı hevesin yok ??? neden hayat çok kısa ama güzel yaşamayı bilirsen..
aşk:) gülüyorum sadece..şuan inanmıyorum ama ilerde belki inanabilirim..sende bu şekilde düşünürmüsün canımın içi :) öperimm seni kocamannn bızdığımm benimmm :))

cansuu kıss bu sefer adını yazmayı unutmamışsın :D hehehehe

Zehra dedi ki...

cnmm gamzecimm iyiyim ama yoğunum biraz :) umarım sende çook iyisindir birtanemm bende seni kocamannnn çook öperimm :)))

canım yağmur damlası :) yok ben iyiyim ;) alıntıydı evet :) kedili sayfanı inceledim hepsini okudum..Hz Musa'nın hikayesinde ağladım..kendim sana yorum yazarkende dayanamadım.. çook güzeldii çook :) ben o bahçede olmayı çok istedim :)) tam benlik biryermiş burası :)) öperimm senii çoook kocamann :))

canımm optiocumm canımm benimm :( bomboş demee lütfennn :( anlıyorum senii sen birtanesin canımın içi senin için çoook güzell günler gelicek birgün emin olabilirsin o kadar güzel günler olucak ki hemde :) inanıyorum buna :) bomboş bakmıyacaksın o zaman sevgi ile bakıcaksın ki zaten sevgü ile bakıyorsun kelebenkk :))
sen daha güzelsinn :)) öpüyorummmmmmm kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))

Nilüfer dedi ki...

Güzel ve yorumsuz bir yazı:-)
Bilinmeyenin yüreğine sağlık...

Adsız dedi ki...

hadi yaaa :(( ben o bilinmeyenin sen oldugunu sanmiştim :(( uyy utandim daa :(( kaçim hemen kaç cansu kaçç.. topukkkk :(((
al daa kocaman yaziyorum :)))

CNS CNS CNS CNS CNS CNS CNS CNS

(satır ayiraci gibi oldu yaww :))

Adsız dedi ki...

pissss

Adsız dedi ki...

anaaa optioya bak .. :(( piss optio snei bi yakalasimm umahh muahhh :))) canimsin sen benm optiom can arkadaşim benm can kardeşim :)

zehram bunuda kenara bi köşeye koyuver kem kümmm şeyy ...topukkkkk

cns

Adsız dedi ki...

Merhaba Zehra Hanım;

Yazıyı yazan nasıl bilinmiyor :D Kalem mi yazdı yoksa kendi kendine.

Şu aşk tariflerine bi tanede ben ekleyeyim bari. Aşk mutlu edendir; ayrı da olasan, beraber de olsan. Bazen hiç elde edmesen de ya da terk etse de seni maşukun dert etmeyeceğin duygudur aşk. Aşk sahiplik değil eaberlikle aşktır. Ha yanında ha uzakta. Tabi terk edeni ya da hiç yanında olmayanı abrtmmak lazım. barırsanda Mecnun gibi abartacaksın ki kurusıkı abartmış olmayasın :D

Bu tarif uzun oldu be :D eksikte oldu galiba :D

İi günler, Allah'a (c.c) emanet olun...

tılsım dedi ki...

Kalbe söz geçirmek zordur be zehram...Herşeyi yönetirsin ama kalbini asla...Yazan arkadaş baya dertliymiş.Aman diyeyim senden uzak dursunlar canım benim...Seni çok özledim be tatlım görüşelim bir ara ;) öptüm kocaman sevgi pıtırcığım...=)

Adsız dedi ki...

yazarı neden bilinmiyor?

Zehra dedi ki...

günayydınnn herkese :)))

nilüfercim doğru diyorsun :)bilinmeyen kişinin yüreğine sağlık :)


delüü cansuuu :)) topukk cansuu.. koş cansuu :D hehehe kıss ben seni çok sefiyorum yahu :) enerji kaynağıı :)) öperimm seni kojamann :)))
hı buarada pisss sensin hıh :D :P hehehe


merhaba doğu ;

valla yazan bilinmiyor :) nasıl yazılmış ne halde iken yazılmış bilmiyorum ;) ama benim üstüme kalamaz bu yazı :D bu durumda olmak istemezdim açıkçası :)
bence tarif uzun olmamış kısa bile olmuş :) aşk ı siz daha güzel yazmışsınız :)

sizde Allah'a(c.c) emanet olun:)


tılsımcımm merhaba canım benim bende çok özledim sizi :( cansuyu seni :( görüşelim canımın içi :) tmm..valla böyle bir aşk baya bir kötü :) Allah karşılığını bulabileceğimiz sevgiler nasip etsin ;) karşılıksız kötü yahu :D
öperimm seni kojaamannn :)))

umarr :D du ben bi koşu yazarı bulmaya çalışim..sen beklemeye devam et :D hehehe yahu yok yazar nerden bilim :P :))) annadım ben sen ne demek istedin :)

Gulos dedi ki...

Ahhh aşk ahh

Annelog Atölye dedi ki...

Günaydıııın:))
Senin yazmamış olmana sevindim ben:)

Zehra dedi ki...

:) Güloş :D bencede bak neler yaptırıyor adama bu aşk :) öptm :)

günayydınnn annelogcumm yok ben yazmadım çok şükür :)) öperimm senii kocamann :)) imkansız aşk yaşatmasın Allah kimseye :)

Adsız dedi ki...

HER YERDE ADIMI SİLDİM..İSİMSİZ DEDİLER GÜLÜP GEÇTİM...OYSA SENİDE BİR ELEKTRONİK ALET İLE KAZANMIŞTIM...ONA NEFRET ONA NİSBET KAÇIVERDİM TÜM ÇARPANLARDANN..

SEN GİTTİKTEN SONRA USLU USLU ODAMDA OTURUP AĞLADIM BEN ASLINDA..ERKEKTİM BENDE AĞLAMAK HARAMDI...GÜNAHKAR OLDUM..ODAMIN HER YERİ HARAM DOLDU..
ISLANDIM...

BİR OYUNCAK KADAR DEĞERİMİN OLDUGUNU ANLADIGIM ANLARDI...SEN BÜYÜYÜNCE BİR KÖŞEYE ATTIN BENİ..OYSA ÖLENE KADAR KOYNUNDA UYURDUM...

GİDİŞİNDE ÜLKELERİDE FET ETTİN..GİDİŞİNDE BU ÜLKEYİ SEN ATEŞLERE VERDİN..SENDEN BEKLEMEYİ ÖĞRENDİM..BÜYÜMEYİ ÖĞRENDİM...BUNALIMLARA GİRMEYİ ÖĞRENDİM.AMA DUYGULARIMI AÇIKTA OLSA KAYBETTİM...

Handan dedi ki...

Günaydın Zehra :)

Zehra dedi ki...

Kayhan canımm iyi msiin :) bu nasıl bir yazıydı böyle :))) huff esti geçti derler ya ;) aynen öyle :)

handan :) sana da günaydıınn :))))

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

bu yazıdan sonra aklıma mevlananın şu sözü geliyor : DÜN DÜNDE KALDI CANCAĞIZIM BUGÜN YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM...Geçmişe takılmamak ileriye bakmak dileğiyle kal sağlıcakla...

Adsız dedi ki...

EEE ASKIN GOZU KORDUR DEMISLERDIDE BUKADARINADA PES:)

Zehra dedi ki...

teşekkür ederim güzel temennin için gökhan :) mesaj alınmıştır ;)

begümcüm hoşgeldin bloguma :) sen geldin ilk işim kayhan'a aaa begüm gelmişş beni ziyarete oldu :D bencede pes dicem amaaa :( belkide pes değldir :( Allah kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı :( Amin :)

Adsız dedi ki...

Aşk anlaşılmaz bir şey cancazım

bu arada geçen sen vınnnnnnnnnnnnn diye kayboldun birşeyler yazdım aldın mı?

öperim en kocamanından şekerimmmmm
iyi çalışmalar

---OPTiO--- dedi ki...

canim benim..icimdeki boslugu biliyosun..caresiz kalmanin..düsüncelerde carpismanin bi sonucu sadece....icim aslinda öylesine dolu ki..bi anim bi animi tutmuyo..ask acitan bisey diyorum..ama sanirim vazgecemedigim sey....seviyorum ...ölüyorum ..bitiyorum...korkuyorum...cildiriyorum..agliyorum...ama her duyguyu tek basima yasiyorum...ask böyle bisey....eger yalnizsan..yok eden bisey...öyleiste...
ne diyecegimi sasirdim aslinda...canim yaa...sen bana bakma...biliyosun askimi...biliyosun yüregimi...biliyosun cikmazimi....kaldim öylece ..yolun her iki tarafina bakamaz oldum..sonuclari görmek korkutuyo beni....sen demistin ki....optiom hayatta hersey insanlar icin...ben sana sonuclarindan bahsedip korktuklarimi anlattigimda...yanii...bilmiyorum..yüregim uc git diyo....gözlerim tek bi gözü görüyo..herneyse iste..mantigim bambaska bisey söylüyo....kocaman cok öpüyorum fistigim seniii......kendine iyi bak olar mii...



cansuma not : dandum..can arkadasim , can kardesim ...yakala beni yaa...ayy ikinizide öpüyorum kocaman...canimsiniz yahuu....hadi dandum topuk :D ..hihihi :P

Zehram : bicirigim benim....öptümmmmm

Adsız dedi ki...

anam ben farketmez demiştim :))
pisss zerhraaa :)))) al tam olsun ozmn :D
caninmsin ya delüüüüüüüüüü
:D kocmn öptm yavruuuu
baş baş
cns

---OPTiO--- dedi ki...

canim benim..bir süre burda olmicam..kendine cok iyi bak olur mu..canimsin kuzum...cok cok öpüyorum senii....yazarim ben sana özelden..öptüm kocaman...

Serra dedi ki...

seLammmm :)
guseLdi bu da ;)

~Serra

Zehra dedi ki...

canım çileğim serdam cansum ve serracım yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim..