08 Ocak 2007

GÜNAYYYDINNNNN





GÜNAYYDINNNNNN HERKESEEEEEE HERŞEYEE :) BUGÜN HAFTA BAŞI YUPPİİİ :D İŞLER BİZİ BEKLİYORRR :) EFENİMM PAZARTESİ SENDROMUNDAN ÇIKIN VE BUGÜN YOK YOK BU HAFTA SÜPPER GÜZEL GEÇİCEK DİYİN LÜTFEN ;) HEM AYRICA SİZE HEDİYE PAKETLERİM VAR ;) İÇİNDE NELER Mİ VAR :) NELER YOKKİ :D

BU PAKETLERİN İÇİNDE ÖNCELİKLE SAĞLIK VAR SAĞLIKLI OLMAZSAK HİÇBİRŞEY YAPAMAYIZ Dİ Mİ ;) SONRA HUZUR VAR AMA BU İÇ HUZUR HERŞEYE BENZEMEYENDEN ;) HUZURLU OLMAZSAKTA ÇEKİLMEZ BU HAYAT ;) BEN GÖNDERİYORUM AMA PAKETTE ASLINDA HUZUR SENİN ELİNDE KULLANMASINI İYİ BİLMELİSİN :)

BAKALIM BAŞKA NELER VARRR :) EFENİM BU PAKETLERDE AA BOL BOOL KAZANÇ VAR :) SONRAAAA SEVGİ VAR EN ÖNEMLİSİDE BU SANIRIM Dİ Mİ :) BİRBİRİMİZİ SEVMELİYİZ İNSANLARI İNSAN OLDUKLARI İÇİN SEVMELİYİZ :) HAYVANLARI SEVMELİYİZ DOĞAYI SEVMELİYİZ :) SEVEMİYOSANIZDA LÜTFEN SEVMEYİ DENEYİN :)

BAŞKA BAŞKA EFENİM BAŞKA DAHA ÇOK ŞEY VAR AMA İÇİNDEN SİZLER ÇIKARIN BAKALIM TAMAM MI :) NE İSTİYORSANIZ ÇIKARIN SERBEST :) ÇIKARDIKLARINIZI DA YAZIN BAKALIM :) BİZDE NELER ÇEKMİŞSİNİZ GÖRELİM :))

HEPİNİZE MÜKEMMEL BİR HAFTA DİLİYORUMM :)) VE HEPİNİZİ KOCAMAN ÇOK AMA ÇOOK SEVİYORUM :)

24 yorum:

Adsız dedi ki...

ama ben hepsini istiyorum:)
cok güzel hediyeler bunlar yaff.
sağlık huzur sevgi bundan başka insan ne isterki. tşkür ederük ne gerek vardı bunlara mahcup ettin beni şimdi ben kimsyee hediye bırakmıyorum hepsini aldım kactım :)

Handan dedi ki...

Sevgili Zahra, sana da günaydın.... Sanırım istediğim herşey var bu pakerlerde, ekstra olarak sabır (anne olmanın zorlukları işte:) alayım ben. Öpüyorum seni kocaman. Bu sene harika geçecek.

Zehra dedi ki...

GÜNAYYDINNNNN :)))

OO KAYHAN BEY ALIP KAÇAMAZSINIZ VALLA :) ORDA HERKESE YETİCEK KADAR HEDİYE VAR CANIM ;)

CANIM HANDAN :) CANIM BENİM GÜZEL ANNE SENİ :) "SABIR" HEDİYEN HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLAN :) BU SENE BENCEDE ÇOOK GÜZEL OLUCAK :) BENDE SENİİ KOCAMANN ÖPÜYORUM :)

---OPTiO--- dedi ki...

bizdeee senii cok ama coookk seviyoruz kuzumm...
ovic kimseye bisey birakmamis..ama en önemlisi unutmus bence :D
ben günaydinlarin en güzelini söyleyen ciksin istiyorum paketimden..hehehe...kuzum ciksin...sen cik yahuu.daha ne isterim ki ben :D

---OPTiO--- dedi ki...

hehhe :) en güzel hediyeyi ben kaptim..sözün var..paket yapip yollicaksin :D hahahha

Annelog Atölye dedi ki...

Ne güzel hediye böyle bu:) Ben de ilave olarak biraz daha az uykuyla yaşayabilme yeteneği ve şu bir türlü veremediğim 3 kiloyu yaza kadar savuşturma becerisi (ama çikolata yemeyi bırakmadan olacak:) istyorum mümkünse.

Zehra dedi ki...

hehehe optioo dur hemen kendimi paket yapim yollayim sana :D açık adres ver bana :P hihihi öperim seni bızdık :D

annelog hoşgeldin :) nirdesin sennn :))) hemen sana bendeki bitmek bilmeyen enerjden yolluyorum inan ki hiç uykun gelmiyecek :P hihihi bak bu akşam sabaha kadar oturacaksın :D 3 kilo o da neymiş hıh :) yahu sen böyle de güzelsindir kesin ;) çikolataya asla hayır denmezzzz :D hoop hemen gitti senin 3 kilo :))) öperim seni annelogcum :)

Gulos dedi ki...

Bize verdiğin hediyeler için teşekkürler.Sen yeterince dolu bir paket göndermişsin.Teşekkürler.

tılsım dedi ki...

Hediyelerimi almaya geldim cnm =))
Çok çok güzel hediyeler bunlar...
Sağlık, huzur, sevgi olduktan sonr insan başka ne ister ki gerisi kendiliğinden gelir koşa koşa :D:D
Bizde seni kocaman seviyoruz güzelimm çok çok öpüyorum =))
Başbaş

ERDIL dedi ki...

Zehra kizim benim de sana ufak bir hediyem var bu günkü yazdigim yazimda ki yere ufak bir seyahat.
Sevgilerle.

Gamzeli dedi ki...

Tünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün çok güzel birgün, pazartesi sendromu neden se yok işler çok ama ben süperim :))))

Zehra dedi ki...

GÜLOŞ CANIM NE DEMEK :) GÜLE GÜLE SAĞLIKLA KULLANIN :) ASLINDA BU HEDİYELER BENDEN SİZE DEMEK YANLIŞ BENDEN TAVSİYE UYGULAMASI SİZDEN :) HERŞEY SİZİN ELİNİZDE :) ÖPTM SENİ :)

tılsımm canımm bu ne güzel yorum böylee :)) tüm istediklerin sana koşa koşa gelsin emi :) canım benimm öptm seni en kocamanından :)
fıstık şey :)

Zehra dedi ki...

babacım yazınızı okudum :) mükemmel bir yazı olmuş :)) hemen yorumumu ekledim size :) ilk fırsatta gitmeli bu seyehate :) öperim ellerinizden :)

sevgiler saygılar benden :)

gamzee canımmmm daha dahaa mutlu ol çook hemdeee :)) yüzünden gülücükler eksik olmasın :) fıstıkım benimm :)) öperim senii :))

Adsız dedi ki...

Aaaaaaaaaa süpersin sen canım benim
hemen listeliyim :)
sağlık, mutluluk , huzur senden geldi zaten.

İlk olarak iş
Sonra sen
Sonra aşk
Sonra ev
sonra kedi(beyaz olacak mavi gözlü olacak)
sonraaaaa bitmez benim liste yahu :)

öperim seni en en en kocamanından.
Canımsın sen seni seviyorum çoooooooooooooooook

Zehra dedi ki...

bızdığımm benimm :) güzel bızdığım :) işin olucak bak da gör en güzelinden hemde :) olsun ama hayırlısı olsun tmm mı bitanem :) senin için en güzeli ne ise o olsun :) iş aşk saadet mutluluk hepside gelir zaten peşinden :) bende seni kocaman öpüyorum canımın içi :))

Adsız dedi ki...

ben bi ateş alayım varsa, sigaramı yakacamda. evde kalmış benimki...
başkada bişey istemem.
gerisi sizin olsun.
insan kendinde omayanları istermiş Allah tan. demekki çoğu kişi mutsuz, aşk sız ve hasta...

DRNEFES dedi ki...

hımmm..ben biraz rahatlık soye ayaklarını uzatıp tv izlemek için bir zaman paketi ama boş zaman paketi istiyorum,bir tatil paketi olabilir,sağlık tabi herseyin başı o da olsun,100 gr basarı,250 gram mutluluk da kat,üzerine de kaymak olsun;)

Adsız dedi ki...

Ana benim paketimden dansöz çıktı :)60 mış 70 mişşş 80 sen 90 san 100 yüzzzzzz ohh şıkıdım şıkıdım dur para yapıştırim boşa sallamasın o kadar :)

Unknown dedi ki...

Oyoyoy. Ne güzel bir başlangıç alternatifi sunmuşsun bize hafta için. Ben de pazartesileri pek sevmeyenlerdenim de o bakımdan. Benim bu aralar canım sıkkın biraz. Hediye paketlerinde kullanma talimatıda varmı. :))
Bizim için dilediklerinin daha daha iyileri senin olsun.

tuba dedi ki...

bana sağlık hediye eder misin zehracııım! :D Çok ihtiyacım var şu sıralar yahu :)

Gamzeli dedi ki...

mutluluk bana geldi ama ben herkes ile paylaşıcam :)

Zehra dedi ki...

Ok-shan; sigara kullanmıyorum ateşim yok üzgünüm...istemiyorsan tabi ki almazsın ne mutlu sana demek ki herşey sende mevcut sağlık, aşk, mutluluk..

menapozcumm :)) ohh ohh bol kaymaklı hepüsünden yolluyorum sana :) bekle şekercim :))) hehehe :) öptüm senii kocaman :))

Zehra dedi ki...

umar aslında kutularda dansöz yoktu :P şansına çıkmış hehehe :))

canımmm calıkuşum :) neden moralin bozukmuş :( yapabilceğim bişi olursa mail adresim var lütfen mail at tmm mı birtanesi :) bu güzel dilekler hepimize olsun tek ne yapimm :)) kocamannn öpüyorumm hı buarada kullanma talimatına gerek yok hepsi birbirinden kolay şeyler :)))

nven canımmm geçmiş olsun çok hemde :( acil şifalar diliyorum sana :)) kocamann öpüyorum :))

gamzee bıcırığımm çook daha mutlu ol emi :) birtanem benimm paylaştıkça daha mutlu olucaksın eminim bundan :) öperim seni kocaman :)

Adsız dedi ki...

blog-siten çok şeker:)) yazılarını severek okudum... ben de beklerim... www.omersevincgul.blogspot.com
sevgiler...