17 Ocak 2007

devamm..

Mutluydular demiştik en son.. Bu durum hiç değişmedi ki zaten.. Nasıl bir sevdaydı onların yaşıdığı..Bir arkadaş gibi sohbet edebilmenin yanında, sırlarını rahatlıkla konuşurken, birbirlerinin "yar'i" " sevdalısı" " canı" olmayı başarabiliyorlardı..

Zaman su gibi akıp geçiyordu onlar için..Vakit kaybetmenin bir anlamı yoktu..Kısa bir süre içinde evlendiler..Çok geçmeden de ilk oğulları oldu..Adını Hakan koydular. Hakan da babasına benziyordu esmer bir çocuktu..Tombiş sevimli bir bebekti..Etrafına gülücükler saçan bir çocuk oldu hep..

Aradan 2 yıl geçtikten sonra Fatma ikinci oğluna Murat'a hamile kalıyor..Bu süre zarfında Veysel ile Fatma birbirlerini daha iyi tanıyorlar.. Akşamları yemekten sonra bir acı kahve içerken iki çift sohbet etmenin tadına yeni varıyorlardı..Zaman da bu süreçte olgunlaşmalarına yardımcı oluyordu..

Murat ile Hakan ikiz gibi büyüdüler.. Çok efendi iki çocuk oldular.. Önce Hakan sonra Murat babalarının işi olan oto kiralama işine başladılar..Okumayı tercih etmediler..

Hakan genç bir delikanlı olmuştu artık.Evlenme çağı gelmişti..Kısa sürede hemen evlendi..Veysel ve Fatma ilk çocuklarının mürvetini görmenin sevincini öyle belli ediyorlardı ki..Yüzlerine bakan anlardı zaten..

Buarada Murat'ta lisede aşık olduğu Lale ile çıkıyordu.. Onlarda evlenmeyi düşünüyorlardı ama saygı icabı abisini beklemişti..Düğünden sonra ailesine açıldı ve nişanları oldu..

Bu sırada Veysel ve Fatma o kadar mutluydular ki..Bir oğuları evlenmiş torun beklerken diğer oğullarının nişanını yapmışlardı..Veysel işleri oğullarına bırakmış Fatma ile emekliliğin tadını çıkarıyordu..Hergün işe gidiyor fakat akşam üstü 5 gibi eve gelip mutlaka Fatma'nın elleri ile yaptığı kahveyi içip hoş sohbet etmeyi ihmal etmiyordu..

Birgün Fatma halsiz uyandı uykudan..Veysel "ne oldu? neyin var?" dedi..Ama Fatma yok iyiyim dedi ve yataktan fırladı..Yaşları artık ilerlemişti..Fatma ve Veysel 50 li yaşlardaydılar artık..

Fatma güzel bir kahvaltı hazırladı küçük oğlu Murat ve Veysel için.. Fakat Veysel hep Fatma'yı takip ediyordu bir gözlede..Gerçeten iyi mi kötü mü diye!

Fatma dualarla onları işe yolcu etmişti..Ama Veysel hala huzursuzdu Fatma'nın bu haline..Öğlene doğru danamadı ve eve gitti..Fatma şaşırmıştı öğle vaktinde eşini karşısında bulunca..

"Hadi" dedi Veysel.."Hazırlan" "gidiyoruz hastaneye"..Fatma ne kadar iyiyim, hayır gitmem dese de Veysel bu durur mu canınından öte sevdiği insanın hastalanmasına yüreği dayanır mıydı?

Fatma hazırlandı..Alel acele hastaneye gittiler Veysel ile birlikte..Doktoru beklerken Fatma birden fenalaştı.. Doktorlar hemşireler başına koşturdular..

Fatma'nın sevgi ile atan o güzel yüreği sevdalısı, canı güzel Veysel'inin yanında birden duruvermişti..

14 yorum:

Annelog Atölye dedi ki...

Ben..Ne söyleyeceğimi bilmiyorum Zehra..O kadar olabilir o kadar gerçek ki hikaye. Erken ama mutlu bir ölüm olmuş bu. Kalanların işi zor. Çok etkileyici...

Zehra dedi ki...

CANIMM ANNELOG :) DAHA BİTMEDİ Kİ :) SON BİR BÖLÜM KALDI :) BENDE ÇOK ETKİLENMİŞTİM DİNLERKEN :( ÖPERİMM SENİİ :))

Adsız dedi ki...

ayyyyyyy bu gerçek öyle mi !! NE kadar güzel bir aşktır böyle Allah'ım ya herkese böyle güzel aşk , sevgi nasip etsin.Ama keşke sorun olmasaydı, yoksa fatma gene mi hamişe, yahu kötü olmasın nütfeeeeeeen

Ben şimdi başını okuyum :)

Zehra dedi ki...

:) bızdıkk pekle lütfenn :) sonu geldi zaten :) ama çok uzun yaff :) ne yapalım efenim :) anlatılanlar böyle..öperimm seni kuzucumm :))))
oku bakalım :)

Nilüfer dedi ki...

Hikayenin sonunu merak ediyorum.Msn de ağzından laf alayım dedim ama olmadı.
Allah herkese sevgilerin en güzelini yaşatsın...

Zehra dedi ki...

aminnn :)) bir ömür boyu ölene kadar birbirimizi sevebileceğimiz insanları karşımıza çıkarsın Allah :)

buarada şekercim can çıkar laf çıkmaz bizden :D hehehehe

Adsız dedi ki...

:( benim hikayem böyle bitmiyordu belki de böyle biter bilmem.. içim burkuldu

Adsız dedi ki...

Merhaba Zehra Hanım;

Efendim ölüm hak; dostlar etrafta olduktan sonra ölüm sadece bir veda tekrar buluşmak üzere. Öyle bir ölelim ki herkes sözleşmiş olsun tekrar buluşmak üzere. Kimse ayrılığı düşünmesin. Herkes tekrar buluşacakları günün hayaliyle yansın.

Bir de "ir ömür boyu ölene kadar birbirimizi sevebileceğimiz insanları karşımıza çıkarsın Allah" duanıza AMİN demek kalıyor bize.

İyi günler...

---OPTiO--- dedi ki...

canim cok etkili ...ama hikaye bitmedi demissin..o zaman kesin fatma yeniden gelicek ..yani yeniden aticak kalbi..öyle degil mi..ne olur atsin..durmasin ya :(
canim benim....kocamann öpüyorum seniii..iyi geceler bitanem...hikayenin devamini bekliyorum...ama mutlu sürsün ne olur....

Zehra dedi ki...

günayyydınnnn herkeseeee :)

canımm zehracım yok hikaye ne senin bildiğin bir hikaye olsun ne de sonu benin yazıcağım son gibi olsun...senin hikayenin kimsenin göremiyeceği kadar güzel bir son olsun..mutlu olsun :)öptm canım benim :)


merhaba doğu :)
doğru söylüyorsunuz belki ölüm kısa süreli bir vedalaşma sonsuzlukta buluşmak üzere ama gel gör ki kalp bundan anlamaz..sevdiğinin herzaman yanında olmasını ister..hatta sevgisi o kadar fazla gelir ki yaşlanıp birlikte ölmek ister..ama bunlar hep ama..

size de iyi günler :)

optioooo bızdıkkk :))sonunuu okursunuz :) yarın yokum aranızda:) akşam yayınlarım yarın okursunuz ;) bakalım ne olucak birtanemm :)) öperim senii kocumann :)

Gulos dedi ki...

Yaaa böyle bitmesin bu hikaye :((.

tılsım dedi ki...

Sonu acı olmasın...Canım kocaman öpüyorum seni...İyi günler güzelim...Hikayenin devamını bekliyorum...Umarım bu son kısmıdır ;)

Zehra dedi ki...

merhaba güloş ve tılsımcım :) artık son demlerim yorgunluktan öldüm diyebilirim bugün iş yerinde :) akşama dersime dalarım büyük ihtimalle yarında okulda olucam şimdi yayınlayimde okuyun bakalım sonu nasıl olucak..:)

sevgiyle kalın kocaman öperim sizi..:)

Adsız dedi ki...

pembe dizi bölüm 2 :) okumaya devam