20 Mayıs 2006

MELEK

Zor geliyor..
İnsana kaçması dertli bir aşktan..
Zor geliyor..
Başlamak herşeye sil yeni baştan..

İstemiyor..
Kendini boşluğa fırlatıp atmak..
İstemiyor..
Eski bir aşkı tadında bırakmak..
Baktım o güzel yüreğini kapadın deli aşklara..

Zalim beni attığın gibi atamam seni bir kenara..
İnsan unutur üzenleri..
Allah unutur mu hiç..
Hain perişan gönüllere ilacım beni sende iç..

Umurunda mı bana verdiğin acının süresi..
Yüreğimdeki nefretin bile sana yok gidesi..

Arkandan ağladım ama yalan oldu söylediklerin..
Maziden korkmadım ama sıradan mı istediklerim..
Ne olursun uyma şeytana..
Çıkacak bak söylediklerim..
Beni zalim belledin ama yeri cennet tüm meleklerin..

Ya ben takıldım şarkılara..Bu şarkımızda Serdar Abimizden..Bence Süpper..

GÜNAYYYYYDDDDIIINNN HERKESE:)))

Aydınlık güzel bir güne açılsın günümüz..Güzel bir hafta sonu geçirmek dileği ile..

42 yorum:

Zehra dedi ki...

Canımın içi iyi olduğuna ve aynı sen olduğuna çok ama çok sevindim..yanındayım hep birtanem:)) öptümm

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

Duyguların(ın) çok güzel ifade edildiği bir şiir olmuş eline sağlık...Ancak, itiraf etmeliyim ki devrik cümleler çok zorladı beni :)

Zehra dedi ki...

sağol gökhan:) ama bu şarkı sözü..dur senin için şarkıyı da ekleyim birde şarkıyı dinne olur mu:);)

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

neeeeeee sen yazmadın mı? yaw bari altına yazsaydın benim değil diye ben de senin diye yorumluyorum :)))) hımmmm demek şarkı... acayip bozuldum, üstteki mesajı silde bari rezil olmayalım :))) bundan sonra senin olmayanların altına da şunu yaz :))

gökhan için not: bu benim değil!! :)))

Zehra dedi ki...

yaff gökhan bak şimdi yine bozulacaksın amma bozulmaa:))) yaff serdar abimizin şarkısı diye not düşmüşüm okumamışsın iyi :p tıtıtıtıtı:))))

ayy bak çok güldüm.. yok silmicem kalsınn:))

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

okudum daaaa ben sandımki şiire müzik ekledin mesela bu şiiri şu müzikle dinleyin gibi :)) serdar abimiz kim buarada :)

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

sakın bana kınalı kuzumun da şarkı olduğunu söyleme :)

Zehra dedi ki...

ayy canım yaff serdar ortaç:)) senin üstüne fazla gelmeyim;) ben yanlış aktarmış olabilirim :p pardon:))
şarkıyı ekledim yukarıya..indir birde kendinden dinle;)

Zehra dedi ki...

ayyy:))) olamazzz sen yoksa şarkıları indir miyormusun? malesef şarkı bunlar:( ben henüz şarkı sözü yazmaya başlamadım:p inşallah birgün olur;) yaff sabah sabah çok eğlendim gökhan ya:)) allah senide hep güldürsün:))

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

eyvah eyvah bitirdin beni:)) yok abi ben daha yorum yazmayacağım, önce bakacağım kim ne yazmış sonra ben yazacağım ne olur ne olmaz neyse sen çaktırma yine de :)) kınalı kuzumu kim söylüyor?

Zehra dedi ki...

sezen aksu:)) yahu sen şarkıları indirmedin mi? indirsen bilirsin yaff;))ayy yaz yaz yorum güzel oldu:) valla uzun zaman olmuş bu kadar içten gülmeyeli çok sağol;)

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

serdar ortaç dinlemiyorum sezen aksu dinliyorum ama o şarkıyı hiç duymadım belki duydum dikkat etmedim :) hem beni kötü yola teşvik etme git cd al falan de :)) indir diyorsun korsan yani :)) senin şimdi gülmekten midene kramplar giriyordur benim halim nasıl biliyormusun hani şu msn de bir utanan surat varya yanakları al al ondan farkım yok :))

Zehra dedi ki...

ayy bak beni korsan satış yapanlardan yaptın :))heheehehe valla kramp başladı:p ayy utanma yaff:) serdar ortaç'ın bu son cd'si güzel tavsiye ederim dinle;) sezen aksu zaten dinliyormuşsun..gözünden kaçmıştır mutlaka..zaten bir şarkıdan etkilenmek ya da anlam çıkarabilmek için modda olmak lazım:)

U.T dedi ki...

Acayip bir şiir :)) okurken bende gönderme var sandım ama serdar ortaç'ın olduğunu altta okuyunca bu hasta yürege su serpildi.Yaşadığım şeylerin üstüne bu şiir varya :))) Angel,zalim,vb.bu sözleri serdarmı yazmıs eminmisiniz başkası yazıp serdara vermiş olmasın :))))

Zehra dedi ki...

geçmiş olsun umar:) kalkmışsın şükür:) aman dikkat et..sözler kime ait bilmiyorum..ama gerçekten güzel sözler..yok ben gönderme yapmıyorum..benim blogta eğlence olsun, huzur olsun ve de mutluluk olsun istiyorum..kaldıramam ben kötülükleri ve de kötü sözleri..umar ya sende takma kafana birşey dicem ama gönül bu ben konuşim,o konuşsun hatta sen kendi kendine konuş acı varsa hiçbirşey geçirmiyor bunu..neysee yaffff amann beğendiğine sevindim:)) üzülmek yoookkk;)

U.T dedi ki...

toparlıyorum zehra,
bugun birazdaha iyiyim,bakalım yakında tüm mikroplardan kurtulacağım :)))

Zehra dedi ki...

hadi bakalım umar iyi toparla kendini tamam mı;) bak olmadı bende ki anti mikrop savar'ı sana ödünç verim tamam mı canım benim:) sık etrafa fazla yaklaştırmaz kimseyi sana:))

Zehra dedi ki...

canımın içi ervaammm hoş geldinn:))nerdesin sen yahu çok özledim seni:)) ya ben serdar ortaç'ı serdar diye değil de şarkıları için seviyorum..harbi güzel sözler ya..

şekerciğim valla sağolsun gökhan sabah neşesi oldu banada..valla yazsan çizsen bu kadar güzel olmaz:))

öptüm kocaman seni canım benim:))

Bulsara dedi ki...

Bende niye bu şarkıları hiç duymadım bilmiyorum ve bana hiç yakın durmuyor diyordum sebebi belli oldu Srdar abimizin şarkılarıymış bunlar :)) Hiç haz etmem o adamı da müziğinide :(( kusura bakma....

Tabii bu benim biraz kıl olmamdan ötürü böyle. Yoksa normal biri olsam belki dinlermiydim diye düşünüyorumda (Ki hep aslaaa diyorum) sonra düşünmekten vazgeçiyorum :)) bu şu demek oluyor müzikal bir benzeşmemiz söz konusu diil :))

Zehra dedi ki...

bulsara,

renkler ve zevkler tartışılmaz:) ben şarkı sözlerine ve ritme bakarım..kulağıma hoş geliyor açıkçası serdarın şarkıları:) yaff bu kıllık değil hem:) olabilir..bende müslüm sevmem şimdi herkes bana tepki mi göstercek..ya da ibrahim tatlıses falan.. ama beğenmişsem bir şarkısını o şarkıyı dinleyebilirim ibrahim abinin:))

Bulsara dedi ki...

yok yok kessen ipraam abinin yada müslüm babanın şarkılarını kendi rızamla dinlemem ancak işkence baabında bazı arkadaş dediğim üçkağıtçılar tarafından zaman zaman maruz kalabilirim napiim :)) Dinlerken rahatsız olmadığım tek Arabesk çi Orhan Gencebay dır özellikle dinlemem ama çalıyorsa değiştirin de demem. :)) benim kıllık meselesi ne gelince ben serdar ortaç ve mustafa sandala kılım aga :)) ben bu kişilerin kendilerinide sevmem. Mesela kenan doğulununda kişiliğini sevmem ama abisiyle birlikte yaptığı bazı şarkıları dinediğimde değiştirin ulennn tarzında bir tepkimde olmazken bu iki şahsiyet e ait musikiler terennüm ettiği vakit ben feryat figan değiştirin uleeeeennnnn diye naçizane fikrimi arz ederim her türlü ortamda :))

Beyaz Piyano dedi ki...

bu sözler bana ait desem inanmassın dimi?
gökhan arkadaş şarkı sözünü sen yazdın sanmış bende arka planda kınalı kuzum çalıcak diye yarım saat beklemiştim meğerse link varmış :((

Beyaz Piyano dedi ki...

serdar ortaçın sesi güzel olmasada söz yazmadaki ustalığı tartışılamaz

Beyaz Piyano dedi ki...

Zalim beni attığın gibi atamam seni bir kenara..
İnsan unutur üzenleri..
Allah unutur mu hiç..
Hain perişan gönüllere ilacım beni sende iç..

sonu iyi olmamış düzeltelim
Zalim beni attığın gibi atamam seni bir kenara..
İnsan unutur üzenleri..
Allah unutur mu hiç..
ben taşmıyım sineme dokanma benim :))

Beyaz Piyano dedi ki...

bende şiir yazarken sonlarda bocalıyorum sonu saçma oluyo yaff

Adsız dedi ki...

walla canım sabah deil ama ben yine ge bi deişiklik yapiim günaydınnnn diyim :D

Handan dedi ki...

Günaydın Zehra.

Zehra dedi ki...

ooo orhan baba hı:p ya her ortama ayak uydurmak gerek..çoookk arabesk olmadıktan ve de çoookkk değişik müzik olmadıktan sonra değiştirin de demem galiba:) valla baya kıl olduğunu annadım serdar abiye:p ayy tam senlikmiş bu yazı bulsara ;) heheheehe:p

Zehra dedi ki...

canımmmm handan günaydın:))

Zehra dedi ki...

yahu sende peyaz piyano gökhan'da süppersiniz:) demek yarım saat bekledin :))) di mi kişi önemli değil benim için şarkı sözleri çok güzel..yani bence;) bu arada insan kafiyeli yazar de mi sonunu şiirin:p :)) neyse böle de güzel:)

Zehra dedi ki...

canımın içi biricik peace günaydınnn sanada:))) güzel bir hafta başı dilerim:))

Zehra dedi ki...

canımmmm pink sanada günaydınnn:)))

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

zehra çok özür burayı meşgul ediyorum ama baktımki en çok yorum burda var buraya yazayım dedim :) arkadaşlar bloga müzik ekleyeceğim fakat sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor media player i koydum ama müzik bulamıyorum hangi sitede adresi açınca çalacak müzikler var? veya ne yapmam lazım :((

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

gerçi bu yorumların 23 tanesi zehra ve bana aitmiş şimdi bunu da ekliyorum oldu 24 :)) keşke bir yer olsa bişey yazsan bütün blog kullanıcıları görse :((

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

müzik sevdamdan vazgeçtim neyse müziksiz de güzel sanki :)
ha buarada zehra sen bana yukarda demişinya yahu gökhan sen şarkıları indirmiyormusun diye. ben onu yeni anladım :( meğerse sen burda link veriyormuşun :) bu konu benim prestijimi daha şimdiden ayaklar altına aldı farkındasın değilmi :) sen bana şarkıları indirmiyormusun dediğinde bende içimden diyorum ki :
Allah allaa ne kadar genel bir ifade hangi şarkı en azından onu söyle... yani ben netten indir diyorsun sanıyo0rum...buarada konuştukça sanki bir çıkmaza gidiyorum saçmalıyormuyum ne ben bile neyi anlatmak istediğimi karıştırmaya başladım neyse ellerimi klavyeden çeksem iyi olacak...

Gamzeli dedi ki...

çok güzeldi canım yaaa :)teşekkür ederiz:)

Zehra dedi ki...

ayy bitirdin beni gökhan:)))) valla gülmekten ölcem:)) yok yok çekme ellerini klavyeden gülüyoruz şurda ne küsel;) neyse artık anladıysan dinlersin;)

Zehra dedi ki...

canımmm gamze birşeydeğil;)

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

YOK HARBİDEN DURUM BÖYLE VE BENDE GÜLÜYORUM KENDİME NASIL OLUYORDA BUKADAR YAVAŞ ÇALIŞIYOR İŞLEMCİM DİYE :)) AMA İŞİN EN GÜZEL YANI YÜZÜNÜZDE BİR TEBESSÜMÜN OLUŞMASI... BAK YUKARDAKİ YAZDIKLARIMI ŞİİRLEŞTİREYİMMİ:)) BAKTIM EPEYCE KAFİYELİ OLMUŞŞ :))

ŞİİR

HARBİDEN DURUM BÖYLE
BEN DE GÜLÜYORUM KENDİME
NASIL OLUYORDA...
BÖYLE YAVAŞ ÇALIŞIYOR İŞLEMCİM DİYE

AMA İŞİN EN GÜZEL YANI
YÜZÜNDEKİ BİR TEBESSÜM ÂNI...

İKİNCİ ŞİİR DENEMEMDE GÖRÜŞMEK ÜZERE İYİ AKŞAMLAAAAAAARRRR :)

Zehra dedi ki...

canımmm erva sana da iyi geceler birtanemmm:)))

Zehra dedi ki...

ha gayret gökhan:)) serdar abiyi geçiceksin ;) kafiyeler güzel olmuş hakkaten:)

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

teşekkür ederim