11 Mayıs 2006

.........


Bebekmişim...
Annemin kucağından hiç inmezmişim..

Hayata korkusuzca bakarmışım..
Hayatta neler olup bittiğini anlamadan..

Tek dostum annemmiş..

Düşersem annem kaldırır nasıl olsa diye..





Büyümüşüm..

Annemin ellinden tutmuşum..

Gül demişler..

Gülmüşüm..

Çekilmişim resmimi büyüdüğüme kanıt olsun diye..






Bir çocuk varmış..

Hayatı insanları kendi gibi bilmiş..

Güvenmiş..

Sevmiş..

Ama bu hayat beklediği gibi değilmiş..

Bu hayat acımasız bir hayatmış..

Aradığını bulamadığın..

Buldum dediğinde ise aslında senin olmadığını anladığın..

Nasıl bir hayat bu?

Ben büyümek istemiyorum..

Korkuyorum..

İçimdeki çocuğu kaybetmeden yaşamayı diliyorum..

31 yorum:

ece dedi ki...

Bu resimlerde daha az gülmüşsün şimdikinden...

Şimdi daha çocuksun sanki..
Ve daha sarışın :)

ece dedi ki...

Ayrıca sen güvenmeye ve sevmeye devam et...
Elbet buna layık birileri çıkar karşına..

Zehra dedi ki...

canımmmm ecemmm şimdide gülemiyorum eskisi gibi..neden olduğunu bilmiyorum..umarım eski ben olurum en kısa zamanda..canımm ecemm iyi ki varsın..insanları nasıl sevdiğimi biliyorsun..asla sevmekten vazgeçmem..ama güven konusunda biraz zamana ihtiyacım var..

Zehra dedi ki...

canımmm bızdığımm kıs biz senle aynımıyız acep:) ya bazen diyorum ki ne için üzülüyorsun yaww..değer mi bu hayatta üzülmeye..hayat o kadar kısa ki..yaşa doya doya mutlu olarak..ama adam gibi adam olarak..içindeki çocuğu alarak yaşamak..kıss dağılsın üzüntüler bırak kaderde ne var ise onu görcezz..bende seni öptüm en kocamanından:))

Zehra dedi ki...

ya peace puzzle da hep bir parça eksik olmak zorun da mı? değil aslında..ama şansımıza da olabilir..eksik puzzle'lar bize denk gelmiş:) hım ne dersin fıstıkım..olsun yahuu ağlayalım mı şimdi:) kıss biz yeteriz bre kendimize mutlu olcazzz hemde ennn mutlusundan..sonracığıma senle erva ile ece ile gideriz parise:) kıss hayali bilem güzell valla bak ben mutlu oldum şimdi:)) öptümm seni dünyaaa güzelii..kalbimiz bir senle güzel olmasa karşılaşmazdık canımınnn taaaa içi...sanada iyi geceler..

Beyaz Piyano dedi ki...

selam ben sizin blogunuzu okurken siz benim bloga yazmışsınız :)) yazınız çok güzeldi ağlıyacaktım ki sevilla gol attı :)) bende büyümek istemiyorum zamana karşı koymaya çalışıyorum zamana kötülüklere kötülükten öte herşeye bazen oluyor zaman duruyor ama yinede korkuyorum çünkü karşı koymakta nafile :((

Bulsara dedi ki...

İnsan içindeki çocuğu yaşamaya devam edemiyor ne yazık ki :( Herkes hayatından mutsuz da olsa özlem de duysa masumiyet günlerine saklı kalır hep derinlerde. O masumiyetin yozlaşmış toplum içersinde ne kadar ezeceğini görür sokaklarda dilenen çocukların gözlerinde.

Gözyaşı dökmeden unutmaya çalışır masumiyetini. Adına yetişkin denen gaddar maskeyi takıp yei bir gün umut eder hayallerinde.

Gamzeli dedi ki...

çok güzel fotoların senin...ayyy sevimli şey :)

Zehra dedi ki...

ÖNCELİKLE HOŞGELDİNİZ BEYAZPİYANO:) LÜTFEN AĞLAMAYIN..VALLA ARTIK AĞIT DUYMAK İSTEMİYORUM:) BİZİM FELSEFEMİZ MUTLU OLMAK VE DE ETMEK:)BÜYÜMEMEK ELİMİZDE OLAN BİRŞEY:) ÇOCUK RUHUNU KAYBETMİYECEKSİN HİÇ BİRZAMAN..BAZEN SAKLANIYOR AMA ÇAĞIRIN SAKLANDIĞI YERDEN ÇIKACAKTIR EMİNİM:))

Zehra dedi ki...

canımmm peacee bende seni çoookkk özliyeceğimm:))kader bize de gülicek tabiki hemde en sevdiğimizle:) bundan eminim;) bızdık hafta sonuda ben yokum:)istanbula gidiyorum..salıdan sonra görüşürüz artık:( öptüm seni ennn kocamanındann:)))

Zehra dedi ki...

bulsara benim içimdeki çocuk yaşamaya devam ediyor..bu çocuğun yaşaması senin elinde..herzaman çocuk kalmıyor üzgün olduğunda,kırıldığında,acı çektiğinde saklanıyor..önemli olan böyle durumlarda çağırmasını bileceksin..inan çok istediğinde geliyor..

Zehra dedi ki...

ayy canımın içi gamzee:) senin kadar şeker olamam ki:))öptüm canım benim sağol:)

Beyaz Piyano dedi ki...

sizlerin paris planı ciddi gibi gözüküyor inş. bu emelinize ulaşırsınız takipteyim sakın hayallerinizi öldürmeyin

Zehra dedi ki...

ya inşallah belki allah söyletiyor beyazpiyano:) hayatta herşey olabilir..neden olmasın ki;)

vintage biscuit dedi ki...

ne şık bi şirin kız bu böyleeee:))) ortadaki foto favorim :)))) bakarmısın nasıl emin kendinden , ne kadar güzel :)

Zehra dedi ki...

canım vintage biscuit teşekkür ederim..güzellik kalpte ve bakan gözlerdedir..yani güzel olan asıl sizlersiniz..dostlarım güzell:))

Handan dedi ki...

Aranılar şeyler muhakkak bulunur , mesele arayacak birşeyi bulabilmekte :)

Çok şekermişsin Zehracım, öptüm seni kocaman.

Günaydın...

Beyaz Piyano dedi ki...

birşeyi kırk kere söylersenizz olurmuş sizde maşallah kırkbinkere sölediniz gidiceksiniz parise paris türk güzellerini görücek :)) kaç bayan gidiyonusss

Zehra dedi ki...

canımm handan çok teşekkür ederim..doğru söylüyorsun aslında mesele arayacak şeyi bulmakta..belki boşluktayız belki değiliz ama sorun neyi aradığımda galiba..

canımmm handan bende seni kocamann öptüm..sanada güzel bir gün dilerim..

Zehra dedi ki...

hehehehe ya beyaz piyano valla bugün yüzümü güldüren ilk kişisin:p ayy şaka tabe..ben hep gülerim;) ya valla sayende gitcez galiba..hadi bakalım inşallah..kaç bayan demişsin..herkese açık bir seyehat bu..tüm sevdiklerimiz davetlidir efendim:)

sevgiler..

Zehra dedi ki...

CANIMMMM ERVAMMM:)) AYY HOŞGELDİNNN SENN..ÖZLEDİK VALLA:)) AMA BEN GİDİYORUM ŞİMDİ:( 4 GÜN İSTANBULDA OLUCAM..SALIDAN SONRA GÖRÜŞMEK ÜMİDİ İLE HOŞ KALIN SAĞLICAKLA KALIN:)))

SEVGİLERLE..

Beyaz Piyano dedi ki...

hayırlı yolculuklar istanbul bekliyor seni sessiz ve masum çocuksu birazda :)) desem de inanma tinercilere kapkaçcılara organ mafyası otopark mafyası trafik ve serseri kurşunlara dikkattttttt bunlar istanbulumun gerçeği güzellikleri örtercesine

İsmail Taha dedi ki...

ben hızlı bir giriş ve aynı şekilde hızlı bir çıkış yapıyorum... Sınava gitmem gerekiyor... daha sonra bilahare yorum yapacağım :D .

İsmail Taha dedi ki...

Ne kadar alakalı olacak ama bilmiyorum: geçenlerde okuldan arkadaşın biri sen çok safsın dedi böyle yapma dedi, çok kolay kandırırlar seni dedi, Öyle herşeye inanma dedi.

Düşündüm biraz ben saf mıyım die ama ben -karşımdaki insana karşı bir güven kaybı yoksa- söylenenleri gerçek olarak kabul ederim gerçek değilse bile. Ne kadar doğrudur bilmiyorum bu devirde. Ama güvenmeliyiz birbirimize.

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Zehra demis ki:değer mi bu hayatta üzülmeye..hayat o kadar kısa ki..yaşa doya doya mutlu olarak.
Merhaba,
Sizi henüz tanimiyorum. Tanimaya calisiyorum. Yukarida söylediklerinize katiliyorum. Yüzünüz hep gülsün, kesinlikle hic kimse karamsarliga kapilmasin. Hayat cok kisa gercekten.
Paris planiniz gerceklesirse mutlaka görüselim Paris bize 500km.

Sevgiler Sonia...

Zehra dedi ki...

canım peace hoşgeldin:)
bende yorgunluktan ölüyorum şuan ama bir girim bakim dedim kaldım:) aliyeyide izleyemedim:( neyse amannn diyelim:p kaldığımız yerden devam etcez inşallah.. ha buarada canımmmcıımmm bende seni çok özledim:))
iyi geceler..

Zehra dedi ki...

canım ismail tabiki de güvenmeliyiz birbirimize katılıyorum sana..ama asla saflık derecesinde değil..güvenmelisin ki mutlu olasın..karşındaki kişiye güvendiğini hissettirmelisin ve beklemelisin..ama bir taraftanda hazırlıklı olmalısın.. umduğun gibi gitmeyince beklentin üzülmeyesin diye..
hayat bu ne olacağı belli olmuyor..hemde hiç..

Zehra dedi ki...

merhaba sonia;
hoşgeldin:)mutlu bir giriş yaptın:) kimse üzülmesin tabiki..hayat üzülmeye değmiyecek kadar kısa..ve de güzell..seninde yüzün hep gülsün..herkesin yüzü gülsün..kimse ağlamasınn..
pariss inşallah olur..inşallah görüşürüz..
sevgiler benden..

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

çok fazla umutsuz değilmi?

Zehra dedi ki...

yok değil gökhan ;) ben umudumu kaybetmem ki hiç:) bir anlık gelir üzülürüm..sonra kendime gelir eskisi gibi olurum..:))

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

bu çok iyi ozaman:) zaten insan ümitsiz yaşayamaz ki? bir anlık üzüntüler hepimizin başının belası:)