24 Mart 2007

Öylesine...

Ay yine geceye karıştı...


Yıldızlar inci gibi gökyüzüne bir bir sıralandı...

Pencerenin önünde gökyüzüne bakakaldı...

İçi acıdı..



Gözünden bir damla yaş aktı..

Yüreğine ise gözyaşlarından yağmur yağdı...

Düşünüyordu..

Çok seviyordu karanlık gecede gökyüzünü..

Kafası çok yoğundu..

Üzülüyordu ama neye üzüldüğünü bilmiyordu..

Mutlu olmak istiyordu..

Elinden geleni yapıyordu tek bir tebessüm için..

Ama maskeyi ne kadar takıcağını bilmiyordu..

Bu durum ne kadar devam edicek tahmin bile edemiyordu..

Eskiyi özlüyordu..

Sadece 2 sene geriye gitse yeterdi..

Çocuk olsaydı eskisi gibi..

Hoplayıp zıplasaydı..

Sonra durdu..

Bu büyümek olsa gerek dedi..

Sonra nefret etti büyümekten..

Büyümek acı verdi..

Büyümek omuza yük bindirdi..Büyümek sorumluluk gerektirdi..

Halbuki o hala çocuktu..

Annesinin küçücük kuzusuydu..

Korktu..Hayattan korktu..

Sustu..Sustu..Sustu..

Tekrar gökyüzüne baktı..


Ay herzamanki parlaklığı ile yeniden ortaya çıktı..


Gökyüzünden ona ışık saçtı..


İçine bir umut rüzgarı esti..


Herşey güzel olucaktı..Çok güzel olucaktı..


Buna inandı..




21 Mart 2007

sevgili doğu ve optiom için :))

doğu senin formatı biraz değiştirim ne dersin :))


blog dünyasına adımımı atmamı sağlıyan canım dostum hatta ötesi ECE ; iş yerime gelip işe başlaman.. kader yazıcak ya, yan masama oturman..birbirimize ancak bu kadar benzeyebiliriz..bu kadar çok eğlenebiliriz..artık gülmelerimizden tüm çalışanların dikkatini çeker olmuştuk.. hayatımın en eğlenceli en güzel günlerini yaşadım seninle güzel arkadaşım..ruhunda yüzün gibi çok güzel..iyi ki varsın canım benim..

Ece iki blogla tanıştırdı beni birisi sevgili Arayanlar Bulamaz, diğeri ise Canım Handan :)
Arayanlar bulamaz ( ufuk ilter ) sayfasını incelediğinizde mükemmel yazılarını ve de çok duygulu romantik sevgi dolu bir insan olduğunu anlıyacaksınız.. şuan blog yazılarına her nekadar devam etmesede mutlaka yazılarını okumalısınız.. sevgili ufuk hayatın boyunca mutluluk seninle olsun...

Canım Handan senin yazılarını okumak bana zevk veriyor..o kadar çok eğleniyorum ve o kadar çok dinleniyorum ki..huzur bulduğum tek blogsun buna emin ol.. Sen mükemmel bir anne mükemmel bir yazarsın..iyi ki varsın :)))

Sevgili Çilekli Pastam :) senin adın o kadar çok değişti ki :) hatırlamıyorum isimlerini :P nerdeyse tanışmamız 1 yılı doldurdu..bu bir yıl boyunca bana nerdeyse her konuda destek oldun..çok eğlendik yazılarımızda :)) sen benim enerji kaynağımsın bunu biliyorsun di mi :) seni çok seviyorum bızdık :)

Canım Nilüfer :) seninle ilk tanışmamızı çilek sağlamıştı..ben blogu kapatmıştım sen de gelip hadi hadi aç blogunu diyordun :) o zamanlar seni tanımasamda çok mutlu oluyordum bu yorumları yapmana:) sonra çilek ile msn de konuşurken seninle tanıştırdı beni ve dostluğumuzun ilk adımlarını attık seninle :)) şimdi ise aileden birisin bunu biliyorsun :)) iyi ve kötü günlerimde destek olduğun için bana çok ama çok teşekkür ederim..sen bana sanalda olsa, gerçek dostluk her şekilde sahip olunuru öğrettin.. seni çok seviyorum nilü :))


Sevgili Beyaz Piyano :) canım canım arkadaşım şuan askerdesin Allah seninle ve tüm askerlerimizin yanında ve yardımcısı olsun..Sen tanıdığım en mükemmel insanlardan birisin..bu kadar mı iyi olabilir bir insan ayrıca bu kadar mı komik olabilir.. Kayhan ile birlikte olduğun zamanlar bizi gülmekten öldürüyordunuz :) siz mükemmel bir ikilisiniz..

Kayhanovic :P yazıları ile bazen diklenen bazen dünyanın en romantik insanı olurken birden haylaz çocuğa dönüşen canım arkadaşım :) mutlaka sayfasına bakın derim :))

Sevgili Optiomm canımm birtanem, nasıl bir insansın!!!.. çok iyisin çook hemde..eşine zor rastlanır birisin.. yazıların aslında senin birer yansıman..içten, sıcacık, duygusal, hüzünlü, yaramaz bazen asi :) bazen küçk bir çocuk :)) sen dünyanın en tatlı insanısın canım canım dostum :)))) iyi ki seni tanımışım :))))


Sevgili Cemal :) bloguna mutlaka bakılmalı.. yazmış olduğu şiirlerin bir eşine başka yerde rastlayamazsınız.. yumuşak kalpli canım arkadaşım insanlara insan oldukları için değer veren ve üzüntüleri ile üzülen mutluluklarında sevinen insan, iyi ki seni tanımışım eğer seni tanımamış olsaydım eminim çok şey kaybetmiş olucaktım :) senden çok şey öğrendim iyi ki varsın canım benim :))


Sevgili Fz :) canım adaşım birtanem çok tatlısın sen ya :) yazılarında kah üzülüyorum kah gülmekten gözümden yaş akıyor :) seni tanımaktan o kadar mutluyum ki iyi ki varsın :)

Sevgili Vecihe :) çok güzel blogun var burdan itiraf etmek istiyorum :D hala nasıl yorumların altına cevap yazıyorsun öğrenmiş değilim çok merak ediyorum emin olabilirsin :D

Sevgili Yağmur Damlası :)) canımmm benimmm seni çok seviyorum tontikimmm benimmm :)) şeker parem benim yazıların mükemmel her yazında bir ders çıkarıyorum..melek ablam benimm :)) varya yanaklarını şöyle sıkmak istiyorum :)) ayy kanım kaynadı birden :)))

Sevgili Gökhan ; canım arkadaşım yazılarını okuyan seni tanır zaten..mükemmel hikaye ve şiir yazan kişi.. ama burda sana sesleniyorum birgünde iyi bitsin yazıların :P yahu damardan giriyorsun olaya (müslüm baba gibi oldu :P ) ağlıyasım geliyor yahu :D

Sevgili Tılsım :)) canımm benimm yeni blogun süpper olmuş mutaka herkes bakmalı..yazıların süpper :) sen mükemmelsin geriye zehra ne desin :)))) öperim seni şeker ;)

Sevgili Doğu :)) kısa bir süre önce tanışmış olsakta sanki çok önceden tanışıyormuş gibi sıcaklık hissettiriyorsun.. yazılarında çok şeyler öğrendim.. tam bir kitap kurdusun :D şiir yazmak istersen ki arada bir ilham geliyor çok güzel yazıyorsun :) söyle ilhamına herzaman gelsin :)) okumaktan zevk alıyorum çünki :))


Sevgili Gamze :)) canımm canımmm bıcırığım :) çook tatlısın sen başka bir şey demiyorum.. çok saf ve temiz birisin bu sayfana ve güzel yazılarına okadar güzel yansıyor ki :)) canımmm benimm çoook mutlu ol hayatın boyunca :))

Canım arkadaşım Umar, Sen dıştan nasıl gözüküyorsun nasıl yorumluyorlar seni bilemem ama benim gözümde sen çok iyi kalpli, merhametli, zeki ve bir o kadar da sevgi dolusun :) herşey gönlünce olsun canım arkadaşım :))

Sevgili Cenk Ünal ; mutlaka yazılarına bakılmalı, mutlaka okunmalı :) ne de olsa blog üstadı :D

Sevgili xprodoksit :) blogunda ne ararsan var :))) mutlaka bakılması gereken bir site tavsiye ederim :)))

Sevgili Güloş :)) yaptığın yemekler ile iştahım kabarsada midem gruldasada :D tok karnına senin bloga bakılmasını yüksek şiddette tavsiye ediyorum :) aç karnına olunca tepki yapıyor midem :))) canım benim öperim seni :))

Sevgili Annelog :) mutalaka bakılması gereken bir blog :) Bir annenin sıcaklığı bloguna ancak bu şekilde yansıyabilir :) canımm annelogcum birtanesin sen :))


Sevgili Yusee :)) canım arkadaşım mutlaka bloguna bakılmalı mutlaka okunmalı :)) benden söylemesi ;)



blogu olmasada yorumları ile beni bırakmasada pis cansu :)) deli şey seni seviyorumm... ... sevgili ashkar canım benimm blogu olupta pis cansu gibi kapatan diğer ufaklık arkadaşım :))) gerek yorumların gerek tatlı sohbetinle cansu gibi beni yanlız bırakmıyan canım arkadaşım benim :))
ve de Mehmet abicim blogun olmasada yorumlarında yapmış olduğun katılımlarında dolayı ve de o güzel şiirlerinden dolayı sana teşekkür ederim :)

blogumdaki tüm arkadaşlarımın ayrı bir değeri ve okunulması gereken mükemmel yazıları var...

herkese sevgilerimi sunarım..

14 Mart 2007

küçük şirine...



Kaderdi seni karşıma çıkaran..

Hayattı seni bana beni sana bağlıyan..

Düşlerimizdi düşüncelerimizdi birbirimize destek olan..

Mantıktı ilk adımımız..

Sonra sevgimiz geldi..

İlk kalp çarpıntısıydı hissettiklerimiz..

Hayallerimizdi gerçekleştireceklerimiz..

Ben küçük şirine..

Sen ise olgun şirin..

Herşey sonu olmayan bir çizgifilm..

10 Mart 2007

ANNEM..

Kelimeler yetmez seni anlatmaya..
Sözcükler içimden çıkarken düğümlenir boğazımda..
Sen benim için hayatsın,cansın,canımsın..
Yaşama sebebim, enerji kaynağımsın..

Kapıyı bana her açışında" amanda aman benim küçük kızım gelmiş" diyen varlık ( başka kızın olmasada :) )
Moralim bozuk olduğunda ( her ne kadar belli etmesemde ) gözlerime bakarak sorunum olduğunu anlayan ve beni mutlu etmek için elinden geleni yapansın..
Hayata sımsıkı sarılmama, çocuk gözü ile bakmama neden olansın..

Hergün seni aradığımda telefonda bana şarkı söyleyip gülme komasına sokan ( hersabah tezcan abiye kahve yapması için ciyak sesimle neden şarkı söylediğimi anladım bu genlerimi senden almışım :D )

Dolaplarım dağıldığında ( ki inan bunu isteyerek yapmıyorum bilyorsun hemen düzeltiyorum sonra :) ) beni teyzemlere hemen şikayet eden :D
Düzenli bir kız olduğumda yere göğe sığdıramayansın :))

Sen benim dert ortağım, arkadaşım, dostum,canım, yaşama sebebim, hayat kaynağım benim yegane kutsal varlığımsın..Sen benim canımm canımm ANNEMSİN..

İYİ Kİ DOĞDUN GÜZEL ANNEM.. SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM MELEK ANNEMM :)

05 Mart 2007


Ahh Hayat,
Severek..
Dostça..
İnsanca..
Kardeşçe..
İnançla..
Acıyla..
Kederle..
Mutlulukla..
Heyecanla..
Aşkla..
Sağlıkla..
Huzurla..
Umutla..
Ümit ederek..
İyi ya da kötü her koşulda Yaşanmalısın..
Ahh be Hayat iyi ki varsın..
Tüm güzellikler sizlerin bizlerin hepimizin olsun..Yaşamasını bilen tüm herkese gitsin bu güzellikler...
Kalbimizden sevgiyi hiç eksik etmeyelim..

01 Mart 2007

Bilinmez..


Bitmek bilmez bir yolun ortasındayım...
Gidiyorum bilinmezliğe..
Başımda tepe lambası..
Uyuyan insanlar..
Usulca çalan bir müzik..
Ben gidiyorum..Ne kadar sürer...Bilinmez..
Neden "Bilinmez" bilinmez ?
Neden sonu sorarız o zaman ?
Bu kadar bilinmez varken..
Kafamda bilmem kaç tane soru ?
Nasıl bulacak bunların sonu...
Ne zaman bilinicek " bilinmezin" ne olduğu !!?