19 Nisan 2007

Zamann


Zamana yolculuk yapıyoruz :) İster gelicekte ol, ister geçmişte :) Şuan nerdesin onu söyle :)
Ben şuan okul yıllarımdayım :)) dersi kırmışız :D kayıkhanede göl kenarında kızlarla oturup kahve içiyoruz :))))
Hadi sıra sende ;) Hadii hadiii :))

11 yorum:

Adsız dedi ki...

su an bebklik cağındayım
allahım cok tanıyom altımda bezim varr bu bu koku ne yaaaaa :(

Nilüfer dedi ki...

Şu an güneş batmaya başlamış ve bende denizin kenarında güneşin batışını izlerken,bir yandanda kumsalda şarkı söyleyerek yürüyorum.Dalgaların sesi,denizin köpüğü,güneşin batışı hepsi mükemmel,seninde burada olmanı isterdim :)

Şu an gerçekten böyle bir yerde olmak isterdim,saat 23:40 ama olsun.Gecenin karanlığında bile bir melodi gibidir dalgaların sesi...

Handan dedi ki...

Hımm.. Sabah yedi kırkbeş vağuruna son anda atmışız Zu ile kendimizi. O aralıksız konuşuyor. Ben henüz sadece hafif kafa sallaması yapabiliyorum. Üst arka açıkta uca gitmiş, korkulukların üzerine tünemişiz. İstanbul sabahın bu saatinde harika gözüküyor. Denizin renginin yine ne kadar güzel olduğuyla ilgili yorum yapıyoruz. Bundan yaklaşık 20 yıl önce yani :)

Günaydın Zehra :)

Zehra dedi ki...

günayydınnn :))
Allah'ım kayhan bula bula bu zamanı mı buldun :D ayy efet çook fena kokuyor çabuk git banyoya :P hehehehehe


nilüferr canımmm bu nasıl bir hayalll :)))) bende orda olmak isterdim emin olabilirsin :)) çoook hemde :)) biraz kafa dinlememiz gerek kafamızdaki tüm sorunları atarak hiçbirşey düşünmeden sadece bakmak denize dinlemek dalgaları içine çekmek denizin kokusunu..inşallah canım inşallah olucak o günlerde ;) öperim senii çook kocaman:)))günayydınnnnnnnnn :))



handann canımmmm benimmm :))) ne güzeldir o zamanın heyecanı,korkusu...neler yaşıyoruz handan ama unutuyoruz..birşey olması gerek ki o zamanlara geri dönelim.. ama zaten geriye dönük yaşamamalı insan geliceğini göremez yoksa.. hatırlamalı ama bir anlık tebessüm, bir anlık mutluluk için :))öperimm senii ennn kocamanındannn günayydınnnnnnnnn :)))))))))))))

Adsız dedi ki...

anilari mi düşünecegiz :) çok unutkanimdir ben ama.. peki oyunu bozmuyorm :)

lise sondayiz.. müdür yan sınıfta ders yapiyor.. bizde de fizikçi aynali tahir var (adi gerçekten de tahir ve aynalari işliyor :D).. çok pasif ve heyecanli bir hoca.. dersin bitmesine 10 dakika kala sınıfda fısıltılar başliyor.. yarisi kılıgını düzeltiyor diger yarisi fıkır fıkır.. bi fıkır da ben.. bir anda kalkip kapiya dogru sınıfın yarisi hucum ediyor.. tehhhhhhhh diye bagırarak.. ve 5. kattan daracik arka merdivenlerden kaçiyoruz.. aynali NOluyooo behh noluyooo behh (ÇİNGENE AGZİYLA)diye bagırıyor.. müdür dersten çıkıp merdivenlerden bizi kovaliyor.. sınıfa dönüp düzgün kılıklılara azar kayıyor.. zil çaliyor kimligimiz tespit edilemiyor.. ama ertesi sabah okula geldigimizde sınıfımız 2. katta ve müdürün tam üstünde oluyor.. :D güzel günlerdii
canım bnm kocman öptüm ve kaçtim..
tehhhhhhhhhhhhh :))
cns

Adsız dedi ki...

Oğlumun kucağımda minik bi bebek olduğu yıllardayım.Şebek oğlum benim bak iki dişiyle nasılda sırıtıyor anneye :)

Zehra dedi ki...

dandum cansuu hahahaha valla senden ve sınıfından beklerim böyle bir şamatayı :D süpper ya çok güldüm :))) canımm beniimm iyi ki anlattın :) bendee seniii kocamannnn çoook öperimm fıstığım benimmm :))))



vecihee canımmm birtanemm nerdesin sen :( neden bıraktın biziii :((( geri dön lütfenn :(( ben seni de güzell oğluşunuda kocamann çook öperim birtanemm benimm :))))

Adsız dedi ki...

Merhabalar
Yahu Zehra Hanım çok uğraştım nafile bir yere gidemedim
Ne geçmişe nede geleceğe:-)
Olduğum yerde yoğun bir iş temposu içinde kımıldayamadım bile
Neyse 3 gün tatil geldi de biraz rahatladım
Bu arada belki hayal gücüm çalışır bir yerlere çocukluk günlerime dönebilirim
Ha gayret mehmet...

Zehra dedi ki...

Ha gayret mehmet abi :)) biraz daha düşünün bakalım ;)

Handan dedi ki...

Günaydın :)

Zehra dedi ki...

GÜNAYDIN CANIM HANDAN :))