11 Eylül 2006

ANLAMADIM

Baktım gözlerine..
Çocukça baktım..
Saf ve temiz duygularla baktım..
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

Onların gözleri ile görmeye çalıştım..
Bu anlamsız hayatı..
Belki bir nebze anlarım sandım...

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
Ben anlamadım...
Çocuk oldum.. Genç oldum.. Olgun oldum..
Yine de ben anlamadım bu anlamsızlığı..
... ... ... ... ... ... ... ... ...
Fark ettiğimde ise anladım ki!
Anlamsız olan bir hayatı anlamak, anlam çıkarmanın en zoru olmuş..

17 yorum:

Nilüfer dedi ki...

Bu anlamsız hayata yeterki onların gözüyle,saf ve temiz duygularıyla bakabilsek,herşey çok daha güzel olurdu eminim...

---OPTiO--- dedi ki...

anlamak öyle zor ki herseyi..keske bebek olsaydim..hic degilse anlam cikartmaya calisirken bi anda oyuna dalardim..annemin kucaginda uyuya kalirdim..

Zehra dedi ki...

Canımm nilüfer :) evet keşke saf ve temis duygularla bakabilmeyi öğrensek :) ama bis bakıyoruss ya bu bisim için geçerli değil :) hehehehehe bakamayanlar utansın :P :)

optioo canısıı sen bebek ol kim tutuyo seni ben hala bebeğim koca bebek :P :) hehehehe anlamsız dünyaya anlam çıkaramıyorus bare bebek olalım di mi fıstıkım;) öpüldünüs ikinisde koccamannn :))

Günce dedi ki...

Keşke o ufaklıkların yaşında olsak :)) Hiç bi kötülüğü tanımamış olsak,mutlu mesut yaşayıp gitsek :))) Anlamak hakkaten zor ;) Bazen kaldıramıyo insan...

---OPTiO--- dedi ki...

valla bende aslinda hic büyümedim..annem ve cevremdekiler hep öyle diyo..bu kiz hic büyümicek :) bende büyümek istemiyorum aslinda..seneler geriye dogru gitse ne güzel olurdu..bende seni en kocamanindan öpüyoyummm

Beyaz Piyano dedi ki...

çocukların gözündede kalmadı büyü ,anlamsız bir dünyaya anlamla bakılsın :(( çok şekey çocuklar alttaki biras yaramas ben öle çocuk istemiyom kısım olsun benim :))

Kayhanoviç dedi ki...

tabeee okudun benim yazımı pskolojin bozuldu :)

Zehra dedi ki...

peaceee nerdesinnn sennnn :(( doru annasam bazen şaşarım zaten :P hehehehehe kafiyeli oldu :) bende seni öptümm canısımm :))

günce ya belki o kadar ufalamayıs ama insan hissettiği yaştadır;) istesek hiç büyümeyiss kiii :))

optiooo büyüme yaa boşverrr inan daha güzel oluyoo :) ben büyüdüğüm zaman üzülüyorum :( kalbim daha çok kırılıyor:) çocuk olunca aldırmıyosun bişeye :) öptmm seni şeker ;)

benim çocuklarım küsel bi kere sen çirkinsin piyanoss portoss :)) alttaki bebeğimde tatlı bakıyo :) hıh :)) inşallah kısın olsun böyle tatlı olsun;)

yok bea senin yazından önce yasdım bunu :) hıh hava atıyor bide ben yasamasmıyım deli:P hehehe

>>>>MUSTAFA<<<< dedi ki...

hayatmı..? gelelim 22 yıl oldu birşey anlamadım kesin giderkende birşey anlamayacagım...Biizm bir bekçi var 80 yaşında bir şey anlamadım diyor..

işte geldik gidiyoruz kalanlara selam olsun:)))

sitemi ziyaret edip yorum yazanlardan Allah razı olsun:)))

Unknown dedi ki...

HAYATI ANLAMAYA ÇALIŞIRKEN HAYATI YAŞAMAYI VE TADINI ÇIKARTMAYI UNUTMAYINNNNNNNNNNNNN...

Beyaz Piyano dedi ki...

hayat anlamı çıkarılması gereken değil tadı çıkarılması gereken bişi demiş şair yasar ressam bilim adamı ortopedist beyas piyano

blacklebron dedi ki...

bebekleri çoq sevmemizin nedeni bu zaten .. hayata günahsız ve sevecen bir şekilde bakmaları .. e zaten bebekler böyle olmasa yetişkinlerden ne farkı kalırdı ?

Zehra dedi ki...

PEACEE GEÇ GELDİMM :(( ÖZÜR DİLERİMM SÖZ VERDİĞİM SAATTEN DE GEÇ :(( YARINDA YOKUM :( KONUŞAMICASS :(( ÖSÜR DİLERİMM CANISIMM BEKLETTİM SENİİ :(( KOCAMANN ÖPÜYORUMM :)) İYİ GECELERR OLSUN SANA :)) CANIMIN İÇİ :))


MERHABA MUSTAFA SÖZ GELİCEM SİTENE :)) VALA DORU HAYAT ZATEN ANNAMSIZ NE ANLICAKSIN ;) ANNARSAN N ZATEN CAIN ACIR KURTULAMAZSIN :) EN İYİSİ ANNAMADAN YAŞAMAK ;) HADİ SANA DA İİ GECELERRR ;)))

XPRODOKSİT VALLA DORUSUNN :)) AMA BEN KARAR VERDİM HAYATI ANLAMAYA ÇALIŞMADAN TADINI ÇIKARMAK DAHA GÜZELL :))) HEHEHEHE BOŞVER YAUU ANLAYIP DA NAPICAKSIN ;)) HAYAT BÖLE DE GÜZEL SEN YETER Kİ YAŞAMAYI SEV ;)) İYİ GECELERRR TATLI RÜYALARR EFENİMMM :))

ÇOOK SEFGİLİ VE SAYGILI DEĞERLİ ÜSTADIM ÜNLÜ ŞAİR RESSAM BİLİM ADAMI ORTOPEDİST (ANACIM BU NE ALAKA İSE ORTOPEDİST :p HEHEHE) HAKLISINIZZZZ TATDINI ÇIKARALIM HAYATIN AMA COZUTMADAN AKILLICA :) Dİ Mİ AMA :))) HADİ İİ GECELERR :)) SENDEN DE ÖSÜR DİLERİM:( ANNADİ SEN Dİ Mİ :((


DOĞRU SÖYLÜYOSUN LEBRONCUM :) YAFSS BEN DE ÇOOK SEFİYORUMM BEBEKLERİ HİÇ BUKADAR ÇOOK SEFEMEM BİŞEYİ HERHALDE:)) HATTA BEN ÖPEMEM BİLE ONNARI ZARAR GÖRMESİNLER DİYE KOKLARIM :)) AYY ŞİMDİ Bİ BEBEK OLSA DA SEFSEK :P HEHEHE HADİ İİ GECELERR LEBRONCUM:))

tuba dedi ki...

Çocukken herşey daha kolaydı Zehracım. Daha anlaşılırdı, karışık değildi.
Şimdi hayata onların gözünden baksak da biz büyüdük, hiçbişey eskisi gibi değil. Artık hayatı anlamak çok zor ne yazık ki..
Bu arada bloguma yazdığın yorumlar için saol canım :)
Görüşürüz

Gamzeli dedi ki...

Keşke hep bebek gözüylebakabilsek..keşkee... ama nerde hep bişeyler buluyoruz...Canım çok güzel şiir ve resimlerde uymmuş...Öptüm seni canım...

vintage biscuit dedi ki...

zehraaaa benımde böyle kiraz dudaklı kızım olsunnnnn !!! bayıldım fotolara bennn

Zehra dedi ki...

BEN GELDİMM:)

TUBACIM GÜNAYDIN:) EVET HAYAT ANLAMSIZ VE KARIŞIK AMA YİNE DE GÜZEL;) BEN İÇİMDEKİ ÇOCUĞU KAYBETMİYORUM GALİBA;) BİRARA KÜSMÜŞTÜ BANA YOKTU ORTALARDA:) ŞİMDİ YİNE GELDİ;) ÇOOK YARAMAS BENİM BU ÇOCUK;) HEHEHEHEHE UMARIM HERKES İÇİNDEKİ O UFAK ŞEYİ ORTAYA ÇIKARIR:) İNAN HAYAT ÖYLE DAHA YAŞANILASI VE DAHA GÜZEL:) İÇİMDEKİ ÇOCUKLA ŞUAN BEN ÇOK MUTLUYUM;) ÇOOK HEMDEE:))) ÖPTMMSS SENİ ŞEKER;)

CANIMM GAMZECİM BEYENMENE ÇOOK SEVİNDİM;)İÇİMİZDEKİ HİÇBİRZAMAN KAYBETMEMEK ÜMİDİ İİLE;) ÖPTMM SENİİ KOCMN;)

KISSS PÜSCÜVİTTT:P CANIMMM AMİNN AMİNN İNŞALLAH ÖYLE BİR KSIIN OLSUN ;) BENİMDE OLSUN :P HEHEHE İSTEMEK SERBEST BURDA:))